Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο “βαρόνος” με τα 700 κιλά χασίς! Ανθρωποκυνηγητό για να συλληφθεί!

10 Μαΐου 2016
Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο “βαρόνος” με τα 700 κιλά χασίς! Ανθρωποκυνηγητό για να συλληφθεί!

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του “βαρόνου” που ετοιμαζόταν να γεμίσει με χασίς και κοκαΐνη την Ελλάδα. Έπειτα από οργανωμένο σχέδιο της αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες σε 15 μέλη του κυκλώματος ενώ κατασχέθηκαν περίπου 700 κιλά κάνναβης στη Ζάκυνθο.

Ο “βαρόνος”, ο οποίος φέρεται ως ένας εκ των βασικών χρηματοδοτών κόμματος της αλβανικής αντιπολίτευσης προς το παρόν έχει διαφύγει της σύλληψης αλλά εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου να πέσει στα χέρια των αστυνομικών. Πρόκειται για τον Κ.Μ. ο οποίος είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο εγκέφαλος ενός εκ των μεγαλυτέρων κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα 678 κιλά χασίς που κατασχέθηκαν, θα πωλούνταν από τους διακινητές στην χονδρική αγορά των Σκανδιναβικών χωρών έναντι του ποσού του ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ και μάλιστα σε μετρητά. Η επιλογή των Σκανδιναβικών χωρών δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς εκεί το χασίς πωλείται στην διπλάσια τιμή.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θρήνος στον Πύργο: Νεκρή η Τζίνα Χρυσανθακοπούλου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Καμαρώνει το καινούριο απόκτημά της: Η Φαίη Σκορδά έβαλε στήθος και το θαυμάζει! (PHOTOS)

Στην φόρα όλα τα στοιχεία από τα Panama Papers: Μέσα τρανταχτά ονόματα Ελλήνων - Διαβάστε την λίστα που δεν θα δημοσιεύσει κανείς!

Θα δυσκολευτείς να το πιστέψεις: Αυτή η γυναίκα έχασε 73 ολόκληρα κιλά και έγινε μια πραγματική κούκλα! (PHOTOS)

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share