Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Όλη η κατάθεση του γιατρού στον οποίο έστησαν ενέδρα θανάτου! “Δεν μπορώ να...”

9 Μαΐου 2016
Αποκάλυψη: Όλη η κατάθεση του γιατρού στον οποίο έστησαν ενέδρα θανάτου! “Δεν μπορώ να...”

Μήνυμα από επαγγελματίες εκτελεστές ήταν η ενέδρα που στήθηκε στον διευθυντή της νεφρολογικής κλινικής του νοσοκομείου Νίκαιας, Χρήστο Ιατρού, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, που επισημαίνουν ότι αν οι δράστες ήθελαν να τον σκοτώσουν θα μπορούσαν να το είχαν κάνει. Ο 65χρονος νεφρολόγος, δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους της επίθεσης όπως κατέθεσε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

«Είχα πάρει την Πέτρου Ράλλη, και έστριψα αριστερά για να βγω στην Εθνική Οδό. Βρισκόμουν με το αυτοκίνητο στον παράδρομο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Είχε πολλή κίνηση. Κινούμασταν με χαμηλή ταχύτατη. Λίγο πριν βγω στην Εθνική είδα μια μοτοσικλέτα να φτάνει δίπλα μου στην πλευρά του συνοδηγού. Απ' ότι μπόρεσα να διακρίνω είχε δύο επιβάτες που φορούσαν κράνη. Ξαφνικά άκουσα ισχυρούς κρότους. Κατάλαβα ότι ήταν πυροβολισμοί. Είδα το τζάμι του συνοδηγού να σπάει. Ένιωσα καψίματα και δυνατό πόνο στο δεξί μου πόδι. Μετά προσπάθησα να επικοινωνήσω με την Αστυνομία και την οικογένειά μου».

Ο γιατρός επιμένει ότι δεν είχε διαφορές με κανέναν κι επανέλαβε ότι δεν ήξερε για ποιον λόγο έγινε η σε βάρος του επίθεση. “Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να θέλει να μου κάνει κακό”, τόνισε στους αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάμε στοίχημα ότι δεν τους θυμάστε; 22 ζευγάρια της ελληνικής showbiz που είχαμε ξεχάσει τελείως (PHOTOS)



Έντονος προβληματισμός στην ΕΛ.ΑΣ.! Τα "κενά" στις καταθέσεις τον γονιών της μικρής Μαρίας αποκαλύπτουν το μεγάλο μυστικό!


Αλεξανδρούπολη: Ανατροπή σοκ με τον θάνατο - μυστήριο της 22χρονης Ρίας! Η αποκάλυψη του ιατροδικαστή έφερε τα πάνω - κάτω!

Ξημέρωσε μια "μαύρη μέρα" για την χώρα: Δείτε πού θα φτάσουν καύσιμα, τσιγάρα, internet, ΕΝΦΙΑ - Που μπαίνει καπέλο στον ΦΠΑ

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share