Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Kimberly Clark και FHP Ελλάς: Μία δυναμική συνεργασία!

16 Δεκεμβρίου 2011
 Kimberly Clark και FHP Ελλάς: Μία δυναμική συνεργασία!

Η Kimberly Clark και η FHP Ελλάς, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους. Από 1/10/2011 η FHP Ελλάς αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και αντιπροσώπευση των προϊόντων Kleenex στην ελληνική αγορά.

Η Kimberly Clark είναι μια πολυεθνική εταιρία με παρουσία σε όλο τον κόσμο. Η Kleenex είναι μια μάρκα που πρωτοπορεί και καινοτομεί στην αγορά χαρτικών. Στην Ελλάδα έχει πολύ υψηλό δείκτη αναγνωρισιμότητας (>85%) αλλά και πιστότητας καταναλωτή (>45%). Έχει καταφέρει μέσω των καινοτόμων προϊόντων να γίνει απαραίτητη στο ελληνικό νοικοκυριό.

H FHP (Freudenberg Household Products), είναι παγκοσμίως καταξιωμένη εταιρεία, εξειδικευμένη στα εργαλεία καθαρισμού για το σπίτι, διαθέτοντας τα επώνυμα προϊόντα Vileda & Wettex. Η οργάνωση και η φιλοσοφία της εταιρίας στηρίζεται σε καινοτόμες ιδέες και στην δέσμευση για συνεχή αναζήτηση βελτιώσεων σε όλους τους τομείς προς όφελος των προϊόντων, των καταναλωτών, των πελατών αλλά και των κοινωνιών που ζούμε και εργαζόμαστε. Χρησιμοποιεί πάντα τεχνολογία αιχμής για να παράγει πρωτοποριακά προϊόντα που θα ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και τις προσδοκίες του καταναλωτή.

Σύντομα, η κορυφαία ποιότητα των χαρτικών Kleenex θα είναι και πάλι κοντά στον καταναλωτή.

Παράλληλες δράσεις...

Από τα μέσα του μήνα η ελληνική έκδοση του website Vileda (www.vileda.gr) είναι στην διάθεση των καταναλωτών προς εξερεύνηση και προς ενημέρωση για τα εργαλεία καθαρισμού της Vileda.

Στο καινούριο website της Vileda μπορείτε να βρείτε ιδανικές λύσεις καθαρισμού για τα προβλήματα που αφορούν την σύγχρονη ελληνίδα σε σχέση με τους διαφορετικούς χώρους του σπιτιού.

Επιπλέον, στο www.vileda.gr θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την τέλεια αλλά και γρήγορη περιποίηση όλων των επιφανειών του σπιτιού σας όπως ξύλινα πατώματα ή για ειδικές ανάγκες που μπορεί να έχετε όπως π.χ. τι μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να προστατέψετε τα έπιπλά αλλά και τις επιφάνειές σας όταν έχετε κατοικίδια ζώα.

Στο ελληνικό website της Vileda θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την πολυετή ιστορία της εταιρίας και της επωνυμίας Vileda, τις ημερομηνίες σταθμούς, τις διαφορετικές μεθόδους παραγωγής των προϊόντων αλλά και για την γενικότερη φιλοσοφία της εταιρίας όσο αφορά την οικολογία .

Τέλος στο ειδικό τμήμα «εργαστήριο» μπορείτε να δείτε επίδειξη επιλεγμένων νέων προϊόντων με βίντεο-προβολή των πλεονεκτημάτων.

Προσεχώς θα βρείτε και τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (που θα διατίθενται στις αλυσίδες S/M) αλλά και Διαγωνισμούς με πολλά ΔΩΡΑ!!!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share