Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έχεις σημάδια αυτισμού;;; Κάνε αυτό το τέστ και θα καταλάβεις!

23 Απριλίου 2014
Έχεις σημάδια αυτισμού;;; Κάνε αυτό το τέστ και θα καταλάβεις!
Ο αυτισμός είναι μια κατάσταση η οποία οφείλεται στην ανωμαλία ανάπτυξης του νευρικού συστήματος και χαρακτηρίζεται από μειωμένη κοινωνική αλληλεπίδραση και μειωμένη λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία, καθώς και από περιορισμένη, επαναλαμβανόμενη ή στερεότυπη συμπεριφορά.
Τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί αύξηση των κρουσμάτων αυτισμού, ακόμα και αν αυτά δεν αποτελούν ολοκληρωτικές ενδείξεις πως κάποιος έχει 100% αυτισμό. Δηλαδή, κάποιος μπορεί να έχει κάποια στοιχεία αυτισμού αλλά να μην έχει την ασθένεια σε βαριά μορφή.
Δυσκολεύεστε σε κοινωνικές καταστάσεις, μισείτε την κουβεντούλα και τις αλλαγές στη ρουτίνα;
Αυτές είναι οι βασικές ερωτήσεις σε ένα κουίζ που σχεδιάστηκε για να προσδιορίσει τα συμπτώματα του αυτισμού και ηπιότερη μορφή του, το σύνδρομο Asperger. Ο ψυχολόγος Simon Baron-Cohen και οι συνεργάτες του στο Κέντρο Ερευνών Αυτισμού του Cambridge δημιούργησαν το Autism-Spectrum Quotient ως μέτρο της έκτασης των αυτιστικών χαρακτηριστικών στους ενήλικες.
Το παρακάτω κουίζ περιέχει 50 απλές ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για την προοπτική σας για τη ζωή, η οποία κρίνεται από το πόσο συμφωνείτε με ορισμένες καταστάσεις.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share