Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Prêt - a - porter σύνολα, με την υπογραφή των Christine & Joe

28 Νοεμβρίου 2011
Prêt - a - porter σύνολα, με την υπογραφή των Christine & Joe

Μια λαμπερή βραδιά μόδας και όχι μόνο, επιφύλαξε για τους καλεσμένους του με αφορμή την αλλαγή ιδιοκτησίας το Hellas Country στο Καρπενήσι , την Κυριακή 20/11/2011. Ο γνωστός οίκος «Christine & Joe», παρουσίασε τη συλλογή «MERRY CRISIS» σε ένα ξεχωριστό fashion show, με άρωμα από τις γιορτινές νύχτες των Χριστουγέννων.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις παροχές του ξενοδοχείου καθώς και τις πολυτελείς βραδινές δημιουργίες υψηλής ραπτικής, αλλά και εμπνευσμένα prêt - a - porter σύνολα, με την υπογραφή των Christine & Joe .

Την συλλογή ανέδειξαν οι υπέροχοι χώροι του Hellas Country καθώς και η φρεσκάδα των 10 εντυπωσιακών μοντέλων .Την υπέροχη βραδιά στο ξενοδοχείο επιμελήθηκε ο Τουλουπάκης Γιάννης με την φιλοξενία του νέου ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Κελεσίδη Γιάννη. O Art director Πάνος Αλμπάνης επιμελήθηκε την οργάνωση της επίδειξης ενώ το hair styling και το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκαν οι Μιχαήλ και Φραγκιούδακης Δημήτρης αντίστοιχα.

Ακολούθησε Cocktail Party όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά Cocktails από τους εξειδικευμένους bartenders της Stolichnaya Premium Vodka ,υπό τη μουσική επένδυση γνωστού DJ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο της Αθήνας .

Απόλυτα συνυφασμένο με το φυσικό τοπίο, το Hellas Country Club, στο Μικρό Χωριό, συνιστά την ιδανική διέξοδο στις φυσιολατρικές αναζητήσεις. Πρόκειται για ένα χώρο που είναι αναμφισβήτητα συνώνυμο της πολυτέλειας και μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις . Το Hellas Country είναι σημείο συνάντησης τόσο για επαγγελματίες όσο και για επισκέπτες αναψυχής που επιζητούν την απόλυτη πολυτέλεια.

Φιλοξενώντας την επίδειξη του οίκου «Christine & Joe », το Hellas Country επιβεβαιώνει ότι ξέρει να πρωταγωνιστεί στον κόσμο της διασκέδασης, της μόδας και του lifestyle, με events υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share