Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Έκοψε τον λαιμό της μέσα σε super market μετά τον ΘΑΝΑΤΟ της κόρης της!!! (PHOTOS)

28 Μαρτίου 2014
ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Έκοψε τον λαιμό της μέσα σε super market μετά τον ΘΑΝΑΤΟ της κόρης της!!! (PHOTOS)

Πανικός προκλήθηκε σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Αγγλία, όταν μια 36χρονη γυναίκα έκοψε το λαιμό της στο διάδρομο με τα κουζινικά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών.

Η 36χρονη Sobia Yousef, αποφάσισε να δώσει αυτό το τραγικό τέλος στη ζωή της, αφού δεν μπόρεσε να αντέξει το χαμό της εννιάχρονης κόρης της, που αντιμετώπιζε εκ γενετής καρδιακά προβλήματα.

Ο θάνατος της εννιάχρονης Mehwesh είχε σαν αποτέλεσμα η μητέρα της να καταρρεύσει ψυχολογικά. Η μικρή γεννήθηκε με μια τρύπα στην καρδιά και είχε υποβληθεί σε πάρα πολλά χειρουργεία. Οι γιατροί όμως είχαν πει στη μητέρα ότι το παιδί δεν θα καταφέρει να ζήσει μέχρι τα δέκα του χρόνια.

«Όταν οι γιατροί είπαν στην Sobia ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σώσουν την κόρη της άλλαξε εντελώς. Δεν έτρωγε, δεν έπινε και επί δύο μήνες δεν έφυγε λεπτό από το προσκεφάλι της μικρής», είπε ο αδελφός της 36χρονης μητέρας και κατήγγειλε τις κοινωνικές υπηρεσίες ότι εγκατέλειψαν την αδελφή του.

«Προσπάθησε να κάνει και άλλες φορές κακό στον εαυτό της κι έλεγε ότι δεν αξίζει να ζει μετά τον θάνατο της Mehwash. Δεν θέλουμε να περάσει άλλη οικογένεια αυτά που έχουμε περάσει εμείς. Όλοι μας απογοήτευσαν», είπε.

Όπως αποκαλύφθηκε, η 36χρονη μητέρα είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική πριν πέντε μήνες, αμέσως μετά τον θάνατο του παιδιού της, όμως, οι γιατροί δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την γυναίκα, που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της με βίαιο τρόπο.

star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share