Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η The Famous Family συναντά τον Birdy, το αγόρι-πουλί

24 Νοεμβρίου 2011
Η The Famous Family συναντά τον Birdy, το αγόρι-πουλί

Μια φορά και έναν καιρό ήταν τρεις διάσημες πέρδικες, η κόκκινη, η μαύρη και η λευκή, που ζούσαν αγαπημένες στη ζεστή οικογένεια του The Famous Grouse. Μέχρι το χειμώνα του 2011, που, σε ένα θέατρο στον Κεραμεικό, η τύχη τους έφερε να συναντηθούν με τον Birdy, το αγόρι-πουλί... Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τις τρεις πέρδικες; Οι απαντήσεις στη σκηνή του Altera Pars, εκεί όπου εδώ και λίγες ημέρες, με την υποστήριξη του The Famous Grouse, παρουσιάζεται η παράσταση του Πέτρου Νάκου «Birdy, το αγόρι-πουλί».

Κλασικό αλλά πάντα επίκαιρο και δοσμένο με πρωτοποριακό τρόπο, το θεατρικό του Πέτρου Νάκου, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Whilliam Whartin, καταπιάνεται με θέματα διαχρονικά, προσεγγίζοντάς τα με μία δόση μυστηρίου, για να μας αφήσει τελικά μία αίσθηση αισιοδοξίας και πίστης - χαρακτηριστικά αντιπροσωπευτικά της κόκκινης, μαύρης και λευκής πέρδικας αντίστοιχα. Τα μέλη της οικογένειας του The Famous Grouse δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από αυτό το σύγχρονο παραμύθι απόδρασης: Μάλιστα, η γνωστή και αγαπημένη όλων «πέρδικα» διαδραματίζει το δικό της ρόλο για την εξέλιξη της πλοκής και των ηρώων, δείχνοντάς μας το δρόμο και θυμίζοντάς μας πως τελικά το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε ζωντανή μέσα μας την ομορφιά, την αθωότητα, την πίστη, το όραμα...

Το ξεχωριστό έργο «Birdy, το αγόρι-πουλί» μπορείτε να απολαύσετε και από το ατμοσφαιρικό bar του Altera Pars, ενώ μετά το τέλος της παράστασης, σύσσωμη η οικογένεια του The Famous Grouse σας περιμένει εκεί για ατέλειωτες συζητήσεις γύρω από τη φιλία και την οικογένεια, την αγάπη και το μίσος, το όνειρο και την επιβίωση, την λογική και την τρέλα... Πάντα με τη συνοδεία της δικής σας αγαπημένης πέρδικας, φυσικά!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share