Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Μαρίνος εγκατέλειψε το Σπίτι του Ηθοποιού;;

27 Φεβρουαρίου 2014
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Μαρίνος εγκατέλειψε το Σπίτι του Ηθοποιού;;

Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθήσαμε πριν μερικές μέρες την εικόνα του Γιώργου Μαρίνου. Του ταλαιπωρημένου και κουρασμένου Showman που δεν είχε καμία σχέση με την αλέγκρο χαμογελαστή και γεμάτο ενέργεια εικόνα από το πρόσφατο παρελθόν. Βλέπετε ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους.

Είναι και λογικό. Ο ηθοποιός έχει ξεπεράσει εδώ και χρόνια τα 70 και μακάρι να είναι γερός και να ζήσει πολλά χρόνια ακόμη με αξιοπρέπεια.

Την αξιοπρέπεια που προσφέρει παρά τις δυσκολίες της εποχής η Άννα Φόνσου στο σπίτι του ηθοποιού για πολλούς συναδέλφους της.

Ωστόσο έμαθα πώς εδώ και κάποιες μέρες ο Γιώργος Μαρίνος έφυγε από το σπίτι του ηθοποιού. Ο λόγος; Η πρόταση του Σταμάτη Φασουλή να νοσηλευτεί σε ένα ίδρυμα στον Γέρακα. Έναν πολυχώρο χτισμένο σε μεζονέτες που προσφέρει ακόμη περισσότερες ανέσεις στον ηθοποιό. Αυτή είναι η αλήθεια και όχι η φήμη που τον ήθελε να μετακομίζει σε φιλικό σπίτι μετά από επέμβαση.

Μπράβο στον Φασουλή για την πρωτοβουλία του. Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι στην πιάτσα των ηθοποιών με τέτοια κονέ για να βοηθήσουν και την Φόνσου όταν εκείνη τους χρειάζεται…

Πηγή:blogs.gossip-tv.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NEWS & PEOPLE ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share