Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αχιλλέας Μπέος: "Τι πρόγραμμα να βάλω; Καρρά ή Βίσση"; Ποιους χαρακτήρισε "κοπρόσκυλα, τεμπέληδες, απατεώνες";;;

24 Φεβρουαρίου 2014
Αχιλλέας Μπέος:

Η απόφαση του ποδοσφαιρικού παράγοντα Αχιλλέα Μπέου να είναι υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων στην πόλη, ενώ ο ίδιος επιμένει να συνδέει την κάθοδο του στα κοινά με ένα συνεχές υβριστικό παραλήρημα, κατά των πολιτικών και δημοτικών αρχόντων του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, από το 1974. Μάλιστα, από τα πυρά του δεν λείπουν και οι επιθέσεις κατά των ντόπιων δημοσιογράφων που του ασκούν κριτική.

Οι φουσκωτοί, το πρόγραμμα με... μπουζούκια και οι φουσκωτοί

Οπως γράφει το ΕΘΝΟΣ, στα τέλη Ιανουαρίου ο Αχιλλέας Μπέος έστησε μια θορυβώδη φιέστα σε αίθουσα στο κέντρο του Βόλου, για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Η όλη εικόνα παρέπεμπε περισσότερο σε γήπεδο, με τον ίδιο να καταφτάνει συνοδευόμενος από φουσκωτούς με ξυρισμένα κεφάλια της προσωπικής του ασφάλειας.

Μετά την αναγγελία της υποψηφιότητάς του, ο Αχιλλέας Μπέος, σε κάθε εμφάνισή του ξεχωρίζει για τον παραληρηματικό και υβριστικό τρόπο με τους οποίους επιτίθεται κατά πάντων. Οι αναφορές σε «μαλ... ες» δίνουν και παίρνουν. Ζήτησε μάλιστα να του δοθεί η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να δώσει συνέντευξη Τύπου (14/2/2014), καθισμένος στη θέση... του προέδρου και να επαναλαμβάνει φράσεις του τύπου «μας περνάτε για μαλ...».

Οπως αναφέρει και το δημοσίευμα, οι χαρακτηρισμοί για τους αντιπάλους του περισσεύουν: «απατεώνες, διεφθαρμένοι, κοπρόσκυλα, τεμπέληδες, αεριτζήδες, οι πολιτικοί του Βόλου είναι για πλάκα» κ.ά. Ο ίδιος δήλωσε ότι στο ψηφοδέλτιό του δεν θα βάλει... επιστήμονες και όταν ρωτήθηκε για το πρόγραμμά του θυμήθηκε το επάγγελμά του ως... επιχειρηματία της νύχτας: «Να κάνω πρόγραμμα και να πω ψέματα. Τι πρόγραμμα να βγάλω; Καρράς, Φουρέιρα ή Ρέμος, Βίσση...». Βέβαια στάθηκε στο πλευρό των ιδιοκτητών των καταστημάτων διασκέδασης «που τους σφραγίζουν τα μαγαζιά για οποιονδήποτε λόγο...». Και φυσικά, μέσα σε όλα έδωσε την υπόσχεση πως θα μετατρέψει την πόλη του Βόλου σε... Μονακό.

Η δίωξη σε βάρος του για τα στημένα παιχνίδια

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του εκκρεμεί δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ ο ίδιος, έπειτα από πολύμηνη προφυλάκιση στις φυλακές Ναυπλίου, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σε περίπτωση που εκδοθεί παραπεμπτικό βούλευμα από το δικαστικό συμβούλιο, ο ίδιος δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος, ενώ αν έχει εκλεγεί σε οποιοδήποτε αξίωμα θα τεθεί αναγκαστικά σε αργία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share