Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στον Κορυδαλλό ο Γιώργος Σπανός για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το λαθρεμπόριο καυσίμων! Ποιοι άλλοι θα τον ακολουθήσουν στην ΦΥΛΑΚΗ;;;

24 Φεβρουαρίου 2014
Στον Κορυδαλλό ο Γιώργος Σπανός για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το λαθρεμπόριο καυσίμων! Ποιοι άλλοι θα τον ακολουθήσουν στην ΦΥΛΑΚΗ;;;

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού θα πάρουν σήμερα ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρόμητου Γ. Σπανός, καθώς και άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων που κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους το Σαββατοκύριακο.

Ελεύθεροι, ωστόσο, με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης και ένας πρατηριούχος, που σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν είναι χρηματική εγγύηση από 3.000 έως 7.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ελεύθερη με όρους (εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίασή της σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα) αφέθηκε επίσης το Σάββατο μια γυναίκα, συνιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Ενώπιον της εισαγγελίας Πειραιά αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ο υπεύθυνος γεφυροπλάστιγγας του ΟΛΠ και δύο πρατηριούχοι.

Συνολικά στην υπόθεση εμπλέκονται 24 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 15.

paraskhnio

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share