Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΕΞΕΛΙΞΗ: Οι γονείς της αδικοχαμένης Φαιης ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ στην αδερφή της και την πετούν έξω!

23 Φεβρουαρίου 2014
ΕΞΕΛΙΞΗ: Οι γονείς της αδικοχαμένης Φαιης ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ στην αδερφή  της και την πετούν έξω!

Ο πόνος των γονιών της αδικοχαμένης Φαίης που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συντρόφου της και την ανοχή της αδελφή της είναι μεγάλος, με αποτέλεσμα να μην αντέχουν να βλέπουν πια την μεγάλη τους κόρη. Γι' αυτό ο κ. Αντώνης Μπλάχας και η σύζυγός του Χρυσάνθη, αποφάσισαν να την διώξουν από το σπίτι τους στη Νέα Μάκρη, θεωρώντας την συνυπεύθυνη για τον θάνατο της όμορφης Φαίης.

«Θέλουμε να φύγει από το σπίτι μας, γιατί όσο μένει, μόνο δεινά προσθέτει στην οικογένεια με την προκλητική, ωμή και πέραν τον ηθικών και κοινωνικών κανόνων συμπεριφορά της, που φορτίζει περισσότερο μία έκρυθμη κατάσταση, με συνεχείς εντάσεις και απρόβλεπτη συνέχεια. Είναι αυτό, αλλά και μία σειρά γεγονότων που προηγήθηκαν, ο ρόλος της στην οικογενειακή μας τραγωδία, αλλά και η εξοργιστική στάση της στη διάρκεια του πένθους μας, για την αδικοχαμένη κόρη μας και αδερφή της, που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση», δήλωσε στο Έθνος της Κυριακής ο χαροκαμένος πατέρας της.

Οι δύο γονείς κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της μεγάλης τους κόρης και ζητούν τώρα από την Μαρία Ελένη να εγκαταλείψει άμεσα το δεύτερο σπίτι που βρίσκεται στο ίδιο οικόπεδο με το δικό τους και το οποίο της είχαν παραχωρήσει το 2011 για να μένει με τον τότε σύζυγό της.

Τότε ο κ. Μπλάχας είχε προσπαθήσει μ' αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει την κόρη του, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που είχε στον γάμο της. Δυστυχώς όμως εκείνη χώρισε, παρέμεινε στο σπίτι με δύο σκυλιά και ξαφνικά εμφάνισε κι έναν άγνωστο άνδρα, με τον οποίο πλέον συζεί.

Ένα από τα γεγονότα που έκανε έξαλλο τον πατέρα της άτυχης Φαίης ήταν το γεγονός ότι η μεγάλη του κόρη προτίμησε στο πρώτο μνημόσυνο της αδελφής της να λείπει και μάλιστα να πάει στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει ο σκύλος της σε καλλιστεία.

Όπως είπε μάλιστα η Φαίη του είχε εκμυστηρευτεί, ότι ο Β. Στεφανάκης διατηρούσε παράλληλη σχέση με την άλλη του κόρη και είχε κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την απομακρύνει από κοντά του. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και τώρα μαζί με τη σύζυγό του προσπαθούν κάθε μέρα να ζήσουν με τον πόνο του χαμού του παιδιού τους και την ντροπή, αφού η άλλη τους κόρη ενεπλάκη στον θάνατο της αδελφής της.

star.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NEA ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share