Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

H Nokia παρουσιάζει τα πολυαναμενόμενα νέα της προϊόντα, στον απόηχο του Nokia World 2011

2 Νοεμβρίου 2011
H Nokia παρουσιάζει τα πολυαναμενόμενα νέα της προϊόντα, στον απόηχο του Nokia World 2011

Με πολύ φώς, ήχο και χρώμα η Nokia μαζί με τη Microsoft παρουσίασαν τα πλέον αναμενόμενα, πολυσυζητημένα Nokia Lumia 800 και Nokia Lumia 710, σε μία εκδήλωση που συνόψισε το "Nokia World 2011" για τους εκπροσώπους του εγχώριου τύπου. Τα δύο πρώτα smartphones που βασίζονται στην πλατφόρμα Windows Phone, συνοδεύονται από μια σειρά νέες λειτουργίες, ειδικά σχεδιασμένες για να χαρίζουν στους χρήστες μοναδικές εμπειρίες κάθε μέρα.

Greig Williams - General Manager, Nokia Greece

Ο Greig Williams, General Manager της Nokia Greece δήλωσε: «Σήμερα είναι μια αξιοσημείωτη πρεμιέρα για δύο από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως. Η Nokia συνεισφέρει το απαράμιλλο design της και το εξαιρετικό δίκτυο παγκόσμιας διανομής της καθώς το Windows Phone γίνεται πραγματικότητα, προσφέροντας μια εκπληκτική εμπειρία με επίκεντρο το χρήστη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το αποτέλεσμα της συνεργασίας δύο δυνατών ομάδων είναι αυτή η μοναδική εμπειρία smartphone. Εκ μέρους της Nokia, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για αυτή την καρποφόρα προσπάθεια που οδήγησε στη γέννηση αυτών των εκπληκτικών νέων προϊόντων».

Από αριστερά: Greig Williams - General Manager, Nokia Greece, Dimitra Darda - Consumer Channels Group Director, Microsoft Greece, Graham Wood - Product Manager, Nokia Greece

Ο Ernst-Jan Stigter, Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Hellas ανέφερε σχετικά: «Η στρατηγική συνεργασία μας με την Nokia και η έλευση των πρώτων NOKIA Windows Phone συσκευών σηματοδοτούν ένα σημαντικό ορόσημο για την Microsoft για τη δημιουργία ενός νέου δυναμικού οικοσυστήματος. Τα Windows Phone σχεδιαστήκαν με στόχο να απαντήσουν στις πολλαπλές ανάγκες του χρήστη για παραγωγικότητα, διασκέδαση, κοινωνική δικτύωση και γρήγορη πλοήγηση στο internet, όλα με ελάχιστες κινήσεις. Με τις νέες συσκευές LUMIA 800 και LUMIA 710 που σύντομα θα είναι διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία».

Nokia Lumia 800

Το εντυπωσιακό Nokia Lumia 800, με έντονους χρωματισμούς (γαλάζιο, ματζέντα και μαύρο) και σχεδίαση που τραβά τα βλέμματα, έρχεται εξοπλισμένο με το πρόγραμμα Internet Explorer 9, εξασφαλίζοντας καλύτερη πρόσβαση στο Ίντερνετ και τα κοινωνικά δίκτυα. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο ή τα κοινωνικά δίκτυα γίνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου κατευθείαν από την αρχική οθόνη, οποία, παράλληλα, μπορείτε να οργανώσετε τις επαφές σας ή τα information threads που σας ενδιαφέρουν. Η οθόνη ClearBlack, τεχνολογίας AMOLED έχει διάσταση 3.7 ιντσών, ενώ η συναρμογή της με το -λεπτό- σώμα της συσκευής είναι τέλεια. Tο Nokia Lumia 800 είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 1.4 GHz, ξεχωριστή μονάδα επεξεργασίας γραφικών και λειτουργία hardware acceleration.Διαθέτει κάμερα με φακούς Carl Zeiss και λειτουργία instant-share, αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ανάλυσης, εσωτερική μνήμη 16GB και χώρο 25GB για την αποθήκευση αρχείων μουσικής και φωτογραφιών. Η εκτιμώμενη τιμή λιανικής του Nokia Lumia 800 θα είναι περίπου 500 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται φόροι ή επιδοτήσεις.

Nokia Lumia 710

Το Nokia Lumia 710, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους χρήστες που θέλουν μια συσκευή χωρίς περιττά χαρακτηριστικά. Η δυνατότητα εναλλαγής της πλάτης και οι χιλιάδες διαθέσιμες εφαρμογές επιτρέπουν σε ακόμη περισσότερους χρήστες να φέρουν τη συσκευή κοντά στα δικά τους μέτρα. Tο Nokia Lumia 710έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άμεση πρόσβαση στα κοινωνικά, να επιτρέπει το άμεσο ανέβασμα φωτογραφιών και να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή περιήγηση στο Ίντερνετ, μέσω του IE9. Διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα, και μπορεί να συνδυαστεί με μαύρη, λευκή, γαλάζια, φούξια ή κίτρινη πλάτη. Το Nokia Lumia 710 διαθέτει ίδιο επεξεργαστή 1.4 GHz, hardware acceleration και επεξεργαστή γραφικών με το Nokia Lumia 800, εξασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις σε προσιτή τιμή. Η εκτιμώμενη τιμή λιανικής του Nokia Lumia 710 θα είναι περίπου 340 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται φόροι ή επιδοτήσεις.

Και τα δύο smartphones αξιοποιούν ορισμένες εμβληματικές εφαρμογές της Nokia, όπως το Nokia Drive, έναν ολοκληρωμένο πλοηγό που προσφέρει δωρεάν, turn-by-turn, πλοήγηση και διαθέτει ειδική οθόνη για πιο εύκολη χρήση όταν οδηγούμε, ή το MixRadio, μια νέα, παγκόσμια εφαρμογή μουσικού streaming χωρίς χρέωση, στην οποία περιλαμβάνονται εκατοντάδες σταθμοί τοπικού ενδιαφέροντος. Με την επόμενη αναβάθμιση, προς το τέλος της χρονιάς, οι κάτοχοι των συσκευών Nokia Lumia θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να δημιουργούν τα δικά τους μουσικά streams, επιλέγοντας τα αγαπημένα τους κομμάτια μέσα από ένα κατάλογο με εκατομμύρια αρχεία. Παράλληλα, μέσω του Gigfinder, θα μπορούν να εντοπίζουν τις συναυλίες που πραγματοποιούνται κοντά στη γεωγραφική τους θέση, αλλά και να κοινοποιούν την ανακάλυψη τους στα κοινωνικά δίκτυα και να αγοράζουν εισιτήρια της συναυλίας που τους ενδιαφέρει, online.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share