Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μαίρη Συνατσάκη: "Θα έκανα παιδί κι εκτός γάμου..."

7 Φεβρουαρίου 2014
Μαίρη Συνατσάκη:

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό "HELLO" η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή, ενώ αποκάλυψε πως θα έκανε και παιδί εκτός γάμου με τον γνωστό τραγουδιστή.

"Νομίζω ότι θα έκανα. Όσο περνάνε τα χρόνια όμως, σκέφτομαι ότι θα είναι ωραίο να επισημοποιήσω την αγάπη μου με το σύντροφό μου, κάνοντας ένα μεγάλο πάρτι με τους δικούς μου ανθρώπους. Μου αρέσουν οι παραδόσεις" εξομολογήθηκε η νεαρή παρουσιάστρια τονίζοντας πως "με τον Μύρωνα ζούμε ήδη σαν παντρεμένοι" ενώ ξεκαθαρισε πως μάλλον αυτή η στιγμή αργεί ακόμα. "Εάν αποφασίσω να γίνω μητέρα, επειδή ακριβώς θα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου, θέλω να είμαι 100% συνειδητοποιημένη και προσηλωμένη στο νέο μου ρόλο. Δεν είμαι έτοιμη ν΄ αφήσω τη ζωή που κάνω και να νοικοκυρευτώ" είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη αναφορικά με την εκπομπή που θα αναλάβει στον ΑΝΤ1 είπε: "Αυτό που μπορώ μέχρι στιγμής να αποκαλύψω είναι ότι θα είναι μια εβδομαδιαία, βραδινή εκπομπή -όχι talk show- που θα περιέχει αρκετά το διαδίκτυο , η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα το επόμενο διάστημα".

faysbook.,gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NEWSNPEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share