Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ρεαλισμός και Τέχνη «Food reason» με «ελληνικό μέτρο»

7 Φεβρουαρίου 2014
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ρεαλισμός και Τέχνη  «Food reason» με «ελληνικό μέτρο»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο κύριος Γεώργιος Πολίτης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΞΕΚΤΕ Βραχατίου Α.Ε.,

μοιράζεται το όραμα βιωσιμότητας των οικογενειακών εκμεταλλεύσεων αγροτροφίμων στον τόπο μας

και φιλοξενεί φιλικά στο Alkyon Resort Ηotel & SPA το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 την εκδήλωση

Ρεαλισμός και τέχνη «Food reason» με «ελληνικό μέτρο»

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας έως 12 Φεβρουαρίου με απαντητικό email ([email protected],[email protected])

Ρεαλισμός και τέχνη

«Food reason» με «ελληνικό μέτρο»

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Alkyon Resort Ηotel & SPA, ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

11.00: Μικρή έκθεση τοπικών αγροτροφίμων

FASOLIAFENEOU.GR, όσπρια, ΓΚΟΥΡΑ

ΤΕΡΠΝΟΝ Γεύσεις Ευτυχίας, ζυμαρικά, ΚΟΡΙΝΘΟΣ

LADOLEA, βιολογικό ελαιόλαδο, ΜΕΛΙΣΣΙ

ΠΙΕΡΡΟΥΤΣΑΚΟΣ Βιοκαλλιέργειες, σάλτσες, μαρμελάδες, ΑΡΧΑΙΑ ΣΙΚΥΩΝΑ

Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, βιολογικά προϊόντα από σταφύλι – ξίδι, πετιμέζι, ΝΕΜΕΑ

ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ,τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, ΚΑΛΙΑΝΟΙ

GOLDEN BLACK, βιολογική κορινθιακή σταφίδα, ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ

ΜΕΛΙΤΙΜΟΝ, μέλι, ΒΡΑΧΑΤΙ

ΔΡΥΠΕΣ, βιολογικά φρέσκα φρούτα, μαρμελάδες, ΑΡΧΑΙΑ ΣΙΚΥΩΝΑ

ΚΑΛΛΙΔΟΡΠΙΟΝ, βιολογικά γλυκά, μαρμελάδες, χυμοί, αρτοσκευάσματα, ΠΟΥΛΙΤΣΑ

ΚΤΗΜΑ ΓΚΙΟΥΛΗ, βιολογικό κρασί, ΚΛΗΜΕΝΤΙ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, βιολογικό κρασί, σταφίδα, ελαιόλαδο, ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ, κρασί, ΛΑΛΙΩΤΗ

Έκθεση ζωγραφικής

Μαρία Κτιστοπούλου, Παραφερνάλια

13.00: «Food reason» γεύμα με αγροτρόφιμα της έκθεσης

17.00: Συνεδρίαση

Ρεαλισμός και τέχνη

Αθηνά Σχινά, Κριτικός και Ιστορικός Τέχνης, Φιλοσοφική Σχολή Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η τέχνη και φιλοσοφία του αγροτροφίμου

Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Το Ελληνικό Πρωινό: Μία πρωτοβουλία του ΞΕΕ για τη σύζευξη τουρισμού και αγροτικής οικονομίας

Γιώργος Πίττας και Αγνή Χριστίδου, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ)

«Food reason» του ξένου καταναλωτή για το ελληνικό αγροτρόφιμο

Κώστας Ελέζης, Karpos Company

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης

Η κοινότητα «food reason» με «ελληνικό μέτρο» - Συντονιστές:

Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Λάμπρος Πυργιώτης, Ελληνικό Παντοπωλείο not just greek salad Ι.Κ.Ε.

Ομότιμες παραγωγικές σχέσεις: Ουτοπία ή πρόκληση;

Γεώργιος Παπανικολάου, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Συνεργάτης

Peer-to-Peer (P2P) Alternatives Foundation στην Ελλάδα

Πρωτόκολλα δέσμευσης κοινοτήτων συμφερόντων και αξιών

Ιωάννης Σαριδάκης, Διεύθυνση Τυποποίησης ΕΛΟΤ

20.00: Η τέχνη του ερωτικού κρασιού – Γευσιγνωσία κρασιών

Γιάννης Παπαδάκης, οινογνώστης

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share