Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Δέσποινα Καμπούρη: "Εφυγα από το σπίτι σαν την τρελή..."!

4 Φεβρουαρίου 2014
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Δέσποινα Καμπούρη:

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα η Δέσποινα Καμπούρη και δεν έκρυψε ότι ήρθε προετοιμασμένη για να δεχτεί την ερώτηση του Γιώργου σχετικά με όλα αυτά που είχαν γραφτεί ότι είχε χωρίσει με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε τι ακριβώς είχε συμβεί: «Πέρασα βαριάς μορφής επιλόχεια κατάθλιψη και δεν ένιωθα καλά μέσα στο σπίτι μου. Ένιωθα ότι ήθελα να μένω μόνη μου με το μωρό μου, αλλά δεν το κατάλαβα νωρίς, το κατάλαβα πολύ αργότερα που χρειάστηκε να δω γιατρό. Κράτησε πέντε μήνες. Τώρα που το σκέφτομαι... Ήμουν μαμά με ένα μικρό μωράκι, θήλαζα και έφυγα από το σπίτι μέσα σε μια μέρα σαν την τρελή».

Η Δέσποινα πήρε πάνω της την ευθύνη για ότι έγινε και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα του παιδιού της: «Ο Βαγγέλης είναι ένας υπέροχος μπαμπάς. Δεν ξέρω τελικά αν ήμουν πολύ έτοιμη να γίνω μαμά. Νομίζω ότι ο Βαγγέλης ήταν πολύ πιο έτοιμος να γίνει μπαμπάς από μένα».

Όσο για τον αν πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας...: «Μάλλον θα παντρευτούμε. Δεν ξέρεις πόσο πολύ αγαπάω τον Βαγγέλη και πόσο έχω εκτιμήσει όλη την υπομονή που έκανε το διάστημα που εγώ δεν ήμουν καλά. Νομίζω ότι τώρα τον αγαπάω πιο πολύ».



zappit,.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NEWSNPEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share