Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Κοντομηνάς: Οι γυναίκες της ζωής του! Ο κλασικός bon viveur με μεγάλη αδυναμία στο ωραίο φύλο...! (PHOTOS)

19 Ιανουαρίου 2014
Δημήτρης Κοντομηνάς: Οι γυναίκες της ζωής του! Ο κλασικός bon viveur με μεγάλη αδυναμία στο ωραίο φύλο...! (PHOTOS)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Την τελευταία εβδομάδα έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών, αφού απασχολεί τα ΜΜΕ με την περιπέτειά του. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι ο ορισμός του γνήσιου bon viveur ο οποίος ήταν και παραμένει ιδιαίτερα γενναιόδωρος με όσες γυναίκες έζησε έναν μεγάλο έρωτα. «Όλες οι γυναίκες της ζωής μου ήταν σημαντικές για την άνοδο και την εξέλιξη μου. Μου πρόσφεραν την παρουσία και τη συμπαράστασή τους», παραδέχτηκε σε συνέντευξή του.

Σε νεαρή ηλικία, μόλις 20 ετών, βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της μετέπειτα συζύγου του Φρίντας, η οποία βοήθησε πολύ το νεαρό τότε Δημήτρη να μπει στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας. Η Φρίντα με τα κατακόκκινα μαλλιά, τη δυνατή φωνή και το ιδιαίτερα εκκεντρικό ντύσιμό είχε το στυλ της πρώτης κυρίας που μέχρι σήμερα είναι αξεπέραστο. Μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Μαρία.

Μετά το χωρισμό τους, η ζωή φέρνει στο δρόμο του επιχειρηματία μια γοητευτική καστανή γυναίκα που με το χαμόγελό της τον μαγεύει. Μαζί με την Ντίνα Πριτσιβέλη, μια από τις κυρίες που επί χρόνια στηρίζουν το έργο της «Ελπίδας», ζουν έναν θυελλώδη έρωτα ο οποίος όμως δεν κρατά για πολύ.

Ο δεύτερος γάμος

Ο Δημήτρης, ώριμος και επιτυχημένος πλέον, στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 ανεβαίνει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Την καρδιά του είχε κλέψει για τα καλά η Μαίρη, το «ασχημόπαπο» όπως την έλεγαν οι φίλοι της, η οποία έστω και για λίγο έζησε το δικό της παραμύθι πλάι στον επιχειρηματία.

Μετά το διαζύγιο τους, ένα πρόβλημα με την υγεία του τον φέρνει σε επαφή με τη φυσιοθεραπεύτρια Πόλυ Ζησοπούλου. Αμέσως γοητεύεται από το χαρακτήρα της και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συγκατοικούν. Τότε είναι η περίοδος που ο 75χρονος επιχειρηματίας εκτός από τον ασφαλιστικό τομέα έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται και στον τομέα της υγείας με την Ευρωκλινική. Αναθέτει επιτελικό ρόλο και καθήκοντα στη σύντροφό του με εκείνη να δίνει τον καλύτερο εαυτό της για να αντεπεξέλθει. Ύστερα όμως από επτά χρόνια σχέσης παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν εκπλήσσοντας τους πάντες.

Τα καθαρόαιμα
Το διάστημα που εκείνος αναλαμβάνει το τηλεοπτικό κανάλι Alpha ο έρωτας του χτυπά για άλλη μια φορά την πόρτα και γίνεται ζευγάρι με τη Σίσσυ Παπαδήμα, η οποία έκανε ένα πέρασμα από τα διοικητικά του σταθμού της Κάντζας. Ήταν τόσο ερωτευμένος μάλιστα που δεν δίστασε να δωρίσει στην αγαπημένη του καθαρόαιμα άλογα αγώνων μιας που η ίδια λάτρευε τα ζώα και την ιππασία. Μαζί γίνονται κουμπάροι του Αντρέα Μικρούτσικου και της Δήμητρας Ρουμπέση, αλλά έπειτα από τρία χρόνια σχέσης τραβούν ξεχωριστούς δρόμους.

Και ο κατάλογος δεν σταματά εδώ. Ο επιχειρηματίας μετέπειτα ερωτεύτηκε την Τζίνα Ξανθάκη, μια εντυπωσιακή Κρητικιά που ειδικεύεται στον χώρο του real estate. Και ενώ τότε όλοι μιλούσαν για έναν επικείμενο γάμο τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό ο Δημήτρης Κοντομηνάς φαινόταν ότι ζούσε την πιο ευτυχισμένη φάση της πολυτάραχης ζωή του.

Η μεγάλη του αδυναμία

Από όλες τις γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό του μια είναι η γυναίκα της ζωής του και δεν είναι άλλη από την κόρη του Μαρία. Ο καρπός του μεγάλου του έρωτα με τη Φρίντα είναι η μεγάλη του αδυναμία και φροντίζει να το δείχνει με κάθε τρόπο. Μάλιστα στο γάμο της κόρης του με τον καθηγητή Αριστοτέλη Τζιαμπίρη, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του, αλλά και η Μαρία έχει σχέση λατρείας με τον πατέρα της.

Πηγή: Περιοδικό Yes!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share