Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Ο Πάγκαλος νιώθει ΑΗΔΙΑ για τους Λιάπη - Καμμένο

7 Ιανουαρίου 2014
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Ο Πάγκαλος νιώθει ΑΗΔΙΑ για τους Λιάπη - Καμμένο

Aπογοήτευση και αηδία για τις υποθέσεις Λιάπη - Καμμένου εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό Βήμα FM ανέφερε ότι και οι δύο καταγγελίες είναι θεμελιωμένες. «Αυτό που λένε είναι κυρίαρχη ιδεολογία - και το ακούτε πάρα πολλές φορές. Θυμάμαι ότι έρχονταν άνθρωποι στο γραφείο μου και μου έλεγαν ότι έχουν κάνει το ένα και το άλλο κι εγώ τους έλεγα ότι έχουν παρανομήσει. Και απαντούσαν ''μα, Θόδωρε, ο ένας έχει κάνει το ένα και ο άλλος το άλλο''...», σημείωσε.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι το 1990 ο κ. Καμμένος είχε εκφράσει τη βούλησή του να κατέβει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

«Το 1990, στις «μεσαίες» εκλογές, είχαμε κάνει μια επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Ήταν ο Παρασκευάς Αυγερινός, ο Παντελής Οικονόμου και εγώ. Κάποια στιγμή, ο Οικονόμου, που ήταν τότε στη νεολαία, ήρθε και μου είπε ότι υπάρχει ένας νέος που λέγεται Καμμένος, από τη γνωστή οικογένεια με τα αυτοκίνητα, και θέλει να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Και θα μπορούσε μάλιστα να συμβάλλει αισθητά και στον οικονομικό αγώνα του κόμματος. Φαντάζομαι ναι (θα μας στήριζε οικονομικά η οικογένειά του)», ανέφερε και συνέχισε:

«Εγώ είδα ότι αυτό το παιδί απείχε πάρα πολύ από την άκρη της άκρας Δεξιάς και δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Το είπα στον Οικονόμου, ο οποίος το απεδέχθη και έτσι δεν ευτύχησε η διαμεσολάβηση και δεν εισπράξαμε και τα χρήματα που θα μας έδινε ο Καμμένος. Μετά, νομίζω, έβαλε υποψηφιότητα με τη Ν.Δ. και δεν βγήκε στις πρώτες εκλογές, αλλά στις επόμενες. Ήθελε πάση θυσία να πολιτευτεί, αλλά δεν θα μπορούσα να έχω ως υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κάποιον που είχε μια φρασεολογία περίπου της σημερινής Χρυσής Αυγής».

naftemporiki.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share