Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΣΟΚ! Ποιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ Έλληνας ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ αποσύρεται από τις ΠΙΣΤΕΣ; (PHOTO)

7 Ιανουαρίου 2014
ΣΟΚ! Ποιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ Έλληνας ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ αποσύρεται από τις ΠΙΣΤΕΣ; (PHOTO)

Ανήκοντας στο δυναμικό της Spicy και πάντα με την υπογραφή του δημιουργού των μεγαλύτερων επιτυχιώn, Φοίβου, έγινε γνωστός. Όμως ο ίδιος με μια ανακοίνωση θέλησε να σταματήσει το επάγγεμα του τραγουδιστή, καθώς όπως δήλωσε είναι ταγμένος αλλού...

Ο Ιωακείμ Φωκάς ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους την απόφασή του να αποσυρθεί από το χώρο του τραγουδιού. Το «Τέλεια», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, ήταν το τραγούδι με το οποίο ο Ιωακείμ Φωκάς συστήθηκε στο ευρύ κοινό και κατέκλυσε τις ραδιοφωνικές συχνότητες με τη νέα επιτυχία του που αγαπήθηκε και πολυτραγουδήθηκε.

Την προηγούμενη σεζόν μάλιστα ο Ιωακείμ Φωκάς εμφανιζόταν μαζί με την Ελένη Χατζίδου στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Posidonio». Ιωακείμ Φωκάς

Ποιοι είναι οι λόγοι όμως που ώθησαν το γνωστό τραγουδιστή να λάβει την απόφαση να αποσυρθεί από τα μουσικά δρώμενα;

Όπως είχε αποκαλύψει σε αποκλειστική συνέντευξή του στο Hit-Channel πριν λίγους μήνες, ο Ιωακείμ Φωκάς μπορεί το βράδυ να έπιανε το μικρόφωνο και να τραγουδούσε στη γνωστή πίστα της παραλιακής όμως το πρωί κρατούσε στα χέρια του το νυστέρι καθώς ασκεί παράλληλα με τη μεγάλη αγάπη του, το τραγούδι, και το επάγγελμα του πλαστικού χειρουργού.

Εδώ και αρκετό καιρό λοιπόν ο τραγουδιστής μένει μόνιμα στο εξωτερικό και εργάζεται στο «χώρο που νιώθει ταγμένος» όπως δήλωσε, τη χειρουργική αποσύρεται από την καλλιτεχνική επικαιρότητα. Επειδή όμως οι μεγάλες αγάπες δε ξεχνιούνται ο Ιωακείμ Φωκάς υπόσχεται στους φίλους του όποτε του δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιεί κάποιες συναυλίες!

www.markos.tv

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share