Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ από την Πάολα: "Δεν με έχει παρατήσει άντρας...." Τι άλλο αποκαλύπτει;;;

30 Δεκεμβρίου 2013
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ από την Πάολα:

Για όλους και για όλα μίλησε η Πάολα στο Πρώτο Θέμα! Για τον έρωτα την απιστία, την αγαπημένη κόρη της αλλά και για όσα κατά καιρούς της έχουν πει ή γράψει με κοροϊδευτική διάθεση.

Ποια είναι η δική σου "μόνη αλήθεια" (τίτλος του δίσκου της); "Είναι η πρώτη φορά που ερμηνεύω ένα τραγούδι που ταιριάζει σε ένα δικό μου πρόσωπο και αυτό είναι το παιδί μου και της το αφιερώνω. Η Παολίνα είναι η μόνη αλήθεια για μένα μέσα στου κόσμου το ατέλειωτο ψέμα, όπως ερμηνεύω και στο τραγούδι μου".

"Ακόμα δεν έχω ζήσει κάποια σκοτεινή περίοδο κι αυτό που μ' έχει κάνει να τρομάξω δεν είναι κάποια σκοτεινή πλευρά μου αλλά η ευαισθησία μου. Το κακό-ή το καλό- είναι πως όσο μεγαλώνω γίνομαι ακόμα πιο ευαίσθητη. Αλλά μου αρέσει, θαυμάζω τον εαυτό μου γι' αυτό και δεν το αλλάζω με τίποτα", δηλώνει.



Σχετικά με το αν έχει άγχος τώρα που έγινε πρώτο όνομα: "Δεν ξέρω αν ήθελα να γίνω πρώτο όνομα σε μαγαζί γιατι ήμουν το πρώτο όνομα στο σπίτι μου και στο χωριό μου στη Χαλκιδική. Από μικρή είχα τα βλέμματα στραμμένα πάνω μου.... Σίγουρα παίρνω περισσότερη αγάπη από τον κόσμο αλλά δεν με αγχώνει καθόλου το ότι είμαι πρώτο όνομα. Είμαι η ίδια που ήμουν και τότε. Απλώς πιο αναγνωρίσιμη".

Για τα αρνητικά δημοσιεύματα και τον πόλεμο που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της: "Πολλοί ήταν προκατειλημμένοι απέναντί μου, ίσως επειδή ήμουν κάτι διαφορετικό. Έλεγαν για τη σέξι εμφάνισή μου ενώ όλες ντύνοντας ανάλογα, για το ρεπερτόριό μου, που δεν ήταν καν δικό μου. Ήμουν 18 ετών και ήταν σκληρό για μένα, αλλά δεν έκλαψα ποτέ".

Για τις στυλιστικές της επιλογές: "Τα πάντα ήταν και είναι δικές μου επιλογές, είτε μια εντυπωσιακή εμφάνιση είτε μια πιο καρναβαλίστικη. Όταν ήμουν νέα κι αθώα το 60% των ρούχων που επέλεγα ήταν λάθος και το γνώριζα αλλά ήθελα να τα βάλω. Ήμουν απόλυτη".


Για τον έρωτα, τις ακρότητές του, την απιστία δηλώνει: "Είμαι πολύ ερωτευμένη και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς έρωτα. (Είμαι) ακραία και τον ζω στο κόκκινο. Μου έχει τύχει να τσαλακωθώ για άντρα αλλά αυτός είχε τσαλακωθεί περισσότερο. Το ζήσαμε μαζί... Δεν μου έχει τύχει να κλάψω γιατί ακόμα δεν μου έχει τύχει να με παρατήσει άντρας. Νομίζω ότι αυτό θα είναι το χειρότερό μου. Είμαι ανασφαλής και θέλω να έχε τον άνθρωπό μου να μού δίνει αγάπη. Αν με αφήσει, πιστεύωο ότι τότε πραγματικά θα τσαλακωθώ. Αλλά κλαίω αν με μαλώσει... Στη ζωή έχω μάθει να μην είμαι απόλυτη γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει. Αν η αγάπη που έχεις για τον συντροφό σου είναι μεγάλη, μπορεί να κάνεις και πίσω".

Θέλει άλλα παιδιά; "Με το καλό και ένα και δύο παιδιά. Πιο μικρή, η Παολίνα δεν ήθελε άλλο παιδί, ήθελε την αποκλειστικότητα. Τώρα μου λέει: "Μαμά, αν θέλεις κάνε μου ένα αδελφάκι". Οπότε, αν προκύψει ένα παιδί, θα το κρατήσω. Και, από την άλλη, δεν είναι πρόβλημα για τη δουλειά γιατί μέχρι 6 μηνών μπορώ να δουλεύω.

tlife.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NEWSNPEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share