Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ με τον Σουμάχερ! Χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και οι γιατροί φοβούνται για την ζωή του!!!

29 Δεκεμβρίου 2013
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ με τον Σουμάχερ! Χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και οι γιατροί φοβούνται για την ζωή του!!!

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ και πλέον υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, μεταδίδουν τώρα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι μετά από πτώση του σε βράχο ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις. Αμεσα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο λίγο μετά τις 21.00 ώρα Ελλάδος η τοπική εφημερίδα Le Dauphine ανέφερε ότι η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και πλέον απελείται η ζωή του.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου CHU της Γκρενόμπλ δήλωσε ότι προς το παρόν δεν θα υπάρξει καμία ανακοίνωση από πλευράς του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ και παρέπεμψε στην εκπρόσωπό του, Σαμπίν Κεμ.

Νωρίτερα σε σύντομη δήλωσή της, η Κεμ αρκέστηκε να επιβεβαιώσει το ατύχημα διευκρινίζοντας ότι τη στιγμή της πτώσης ο πρωταθλητής της F1 ήταν μόνος και δεν ενεπλάκη κανείς άλλος στο συμβάν.

«Ο Μίκαελ έπεσε με το κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δέχεται επαγγελματική ιατρική βοήθεια. Ζητούμε την κατανόησή σας δεδομένου ότι δεν μπορούμε να σας δίνουμε συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Μεριμπέλ όπου σημειώθηκε το ατύχημα, Κριστόφ Ζερνινιόν Λεκόμπτ, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Σουμάχερ ήταν σε κατάσταση σοκ όταν έφθασαν κοντά του οι διασώστες, αλλά είχε τις αισθήσεις του.

Σημειώνεται ότι ο πολυνίκης πιλότος της F1 είχε την επικίνδυνη πτώση ενώ έκανε σκι εκτός πίστας μαζί με άλλους φίλους του.

iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share