Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μηνύσεις ετοιμάζει ο Βαρβιτσιώτης για την -παραποιημένη- φωτογραφία του στα μπουζούκια! (Δείτε την απάντησή του μέσω Twitter)

29 Δεκεμβρίου 2013
Μηνύσεις ετοιμάζει ο Βαρβιτσιώτης για την -παραποιημένη- φωτογραφία του στα μπουζούκια! (Δείτε την απάντησή του μέσω Twitter)

Σε μηνύσεις κατά όσων διακινούν στα social media φωτογραφία - προϊόν φωτομοντάζ με τον ίδιο να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα, προχωρά ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Από την πρώτη στιγμή, ο υπουργός κατήγγειλε συκοφαντικά δημοσιέυματα σε βάρος και προειδοποίησε πως το θέμα θα πάρει τη νομική οδό. «Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα και φωτογραφίες που με συκοφαντούν. Είναι ψευδή και όσοι τα αναπαράγουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Σε νέα του ανάρτηση ο υπουργός επικαλείται και φωτογραφικό ντοκουμέντο από το οποίο προκύπτει ότι η φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου με τον ίδιο να κρατά πυρσό μπροστά στην καλλίγραμμη αοιδό είναι εμφανώς προϊόν φωτομοντάζ.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας, ο κ. Βαρβιτσιώτης βρέθηκε όντως στο νυχτερινό μαγαζί, καλεσμένος από παρέα, αλλά κάθισε στο μπαρ με μία φίλη του για λίγη ώρα. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι περιγραφές πως «τα... έσπασε» ή ότι επιδόθηκε σε λουλουδοπόλεμο κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.


iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share