Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέο ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από την αεροπορική τραγωδία στο Σαν Φρανσίσκο (VIDEO)

13 Δεκεμβρίου 2013
Νέο ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από την αεροπορική τραγωδία στο Σαν Φρανσίσκο (VIDEO)

Λίγους μήνες μετά το αεροπορικό δυστύχημα στο Σαν Φρανσίσκο που στοίχισε τη ζωή σε 3 ανθρώπους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας.
Ήταν 6 Ιουλίου, όταν το Boeing 777 της Asiana Airlines συνετρίβη κατά την διάρκεια της διαδικασίας προσγείωσης στο σαν Φρανσίσκο. Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ συνεχίζονται οι ακροάσεις μαρτύρων και οι έρευνες των αρμόδιων αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα "άγνωστο" βίντεο από κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου που δείχνει τη στιγμή της συντριβής, με τραγικό απολογισμό 3 νεκρούς και 180 τραυματίες.

Αν και το συγκεκριμένο βίντεο δεν αποκαλύπτει πολλά νέα δεδομένα για τα αίτια του δυστυχήματος, καθώς η συγκεκριμένη κάμερα βρισκόταν αρκετά μακριά από το σημείο συντριβής, δείχνει τη στιγμή που το αεροσκάφος προσκρούει ανώμαλα στο διάδρομο προσγείωσης.

Τα πρώτα όμως στοιχεία από το βίντεο επιβεβαιώνουν μία εντυπωσιακά ρεαλιστική αναπαράσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας από έναν πρώην πιλότο αντίστοιχου αεροσκάφους.

πηγή: newsit.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share