Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νάικε Ριβέλι: "Δεν κάνω σεξ εδώ και τρεις μήνες".... Η ΓΥΜΝΗ συνέντευξη της κόρης της Ορνέλα Μούτι!!! (VIDEO)

4 Δεκεμβρίου 2013
Νάικε Ριβέλι:

Δεν άντεξε και πέταξε τα ρούχα της μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής Lucignolo του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού Italia 1. Ο λόγος για την κόρη της άλλοτε ντίβας του ιταλικού κινηματογράφου, Ορνέλα Μούτι, Νάικε Ριβέλι.

Η 38χρονη τραγουδίστρια δε διστάζει να αναρτά γυμνές της φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter και στο Instagram, ενώ πριν λίγες ημέρες «ανέβασε» και ένα βίντεο που την παρουσιάζει γυμνή την ώρα που βρίσκεται στη μπανιέρα.

Ο λόγος για την τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν η κατάργηση του εν λόγω βίντεο από το Instagram, καθώς θεωρήθηκε ακατάλληλο.

Η Νάικε Ριβέλι, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει στους δημοσιογράφους της εκπομπής Lucignolo, χωρίς ρούχα και στην προστασία της ιδιωτικής της κατοικίας.

Αφού αποκάλυψε το καλογυμνασμένο κορμί της, αποκάλυψε και τη σεξουαλική της δραστηριότητα...

«Δεν κάνω σεξ εδώ και τρεις μήνες. Θέλω να ερωτευθώ έναν άνδρα, ή μία γυναίκα», δήλωσε η τραγουδίστρια, η οποία μίλησε και για τη σχέση της με τη μητέρα της.

«Η μαμά μου είναι η πρώτη που μου έμαθε να κυκλοφορώ γυμνή μέσα στο σπίτι. Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα, οι άλλοι τα έχουν. Εγώ, απλώς είμαι γυμνή», είπε και αποκάλυψε ότι το λογοκριμένο βίντεο το γύρισε η γιαγιά της κατά λάθος.

Παρά την απόφαση των υπευθύνων του διαδικτυακού τόπου, η Ριβέλι δεν πτοείται και συνεχίζει να αναρτά σέξι πόζες της, αλλά και φωτογραφίες της όπου φιλά γυναίκες.

Στο μεταξύ, πριν λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της, με τίτλο «Queen Of The Dancefloor», στο οποίο πρωταγωνιστεί η εντυπωσιακή Ορνέλα Μούτι.

protothema.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NEWSNPEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share