Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ΣΟΚ στο Ηράκλειο! Ξεκίνησε ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ στη χώρα μας;;; Άραβας ΒΑΝΔΑΛΙΣΕ Εκκλησία, βάζοντας ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

22 Νοεμβρίου 2013
ΣΟΚ στο Ηράκλειο! Ξεκίνησε ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ στη χώρα μας;;; Άραβας ΒΑΝΔΑΛΙΣΕ Εκκλησία, βάζοντας ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

Δεν ήθελε να κλέψει παρά μόνο να καταστρέψει την εκκλησία. Ο δράστης άφησε τα αποτυπώματά του, γράφοντας στον τοίχο τρεις Αραβικές λέξεις...

Συναγερμό έχει σημάνει στην αστυνομία ο νέος βανδαλισμός σε ξωκλήσι του νομού Ηρακλείου. Το
τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε προχθές στην περιοχή της Αυγενικής, στο μικρό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό. Να σημειωθεί ότι οι προηγούμενες καταστροφές είχαν προκληθεί και πάλι σε εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή του Γαζίου.

Ο δράστης όπως περιγράφεται από κατοίκους του χωριού, μπήκε στο ξωκλήσι, κατευθύνθηκε προς το ιερό, έβγαλε το κάλυμμα από την Αγία Τράπεζα και το έριξε στο πάτωμα. Στη συνέχεια ξεκρέμασε από τους τοίχους τρεις μικρών διαστάσεων εικόνες και μία μεγαλύτερων διαστάσεων και με εύφλεκτο υγρό τους έβαλε φωτιά. Η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική. Σύμφωνα με κατοίκους της Αυγενικής, ο δράστης έχει γράψει στον τοίχο τρεις λέξεις στα αραβικά, ενώ δεν έκλεψε τίποτα.

makeleio.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share