Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χτύπησε και πάλι ο Νότης: "Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα - Με τον Άδωνι Υπουργό δεν πάμε πουθενά"! Ποιους δημοσιογράφους έκραξε;

22 Νοεμβρίου 2013
Χτύπησε και πάλι ο Νότης:

«Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή», φέρεται να είπε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Νότης Σφακιανάκης, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής απονομής του πολυπλατινένιου του δίσκου με τίτλο "16 αυτοτελείς ιστορίες".

Ο τραγουδιστής, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας πως «δεν διοικεί σωστά τη χώρα», ενώ ιδιαίτερα καυστικός ήταν με τον Άδωνι Γεωργιάδη. «Με τέτοιο υπουργό Υγείας δεν πάμε πουθενά» είπε, δηλώνοντας την πλήρη αντίθεσή του με τις μεθόδους που εκείνος χρησιμοποιεί για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο Νότης Σφακιανάκης χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς και για τους δημοσιογράφους και κατήγγειλε το σύστημα των μέσων που προωθεί συγκεκριμένους καλλιτέχνες. «Να μην ακούτε ραδιόφωνο, είναι όλα στημένα σε εκείνους που δίνουν χρήματα», παρότρυνε τους θαυμαστές του.

zappit.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share