Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; Οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμο....!!!

21 Νοεμβρίου 2013
ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; Οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμο....!!!

Κάποιες γυναίκες αναδεικνύουν τον ψεύτικο οργασμό σε... τέχνη και αυτό έχει άμεσες συνέπειες στη σχέση τους. Τώρα, νέα μελέτη δείχνει ότι η προσποίηση της σεξουαλικής απόλαυσης κάνει τις γυναίκες πιο επιρρεπείς και στην απιστία.

Η μελέτη έδειξε ότι πολλές γυναίκες προσποιούνται οργασμό μία στις πέντε φορές που κάνουν σεξ, με στόχο να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των συντρόφων τους. Στη μελέτη συμμετείχαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές. Οι ερευνητές ήθελαν να ανακαλύψουν εάν τα άτομα που είναι ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν.

Διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό πολύ πιο συχνά σε σύγκριση με τους άνδρες, με τα ποσοστά να αγγίζουν το 18% και 5% αντίστοιχα. Μία στις έξι γυναίκες παραδέχθηκε ότι έχει απατήσει το σύντροφό της. Το συμπέρασμα ήταν ότι οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία.

Αντιθέτως, η συχνότητα του οργασμού δε φάνηκε να επηρεάζει τις πιθανότητες παράνομης σχέσης. Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανέλυσαν τα δεδομένα και δήλωσαν πως «όσο πιο συχνά προσποιείται μια γυναίκα οργασμό, τόσο πιθανότερο είναι να έχει απατήσει και να απατήσει στο μέλλον».

onmed.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share