Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η γυναίκα του άτυχου 28χρονου ΞΕΣΠΑ: "Αυτά που λένε για τον φίλο του, τον δήθεν φίλο του, είναι όλα ψέματα..." (VIDEO)

21 Νοεμβρίου 2013
Η γυναίκα του άτυχου 28χρονου ΞΕΣΠΑ:

Σοκαρισμένη από τον άδικο χαμό του συζύγου της, η γυναίκα του Τάσου Ντούπη μίλησε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο άντρας που ήταν μαζί του τη στιγμή της δολοφονίας, έμεινε απλώς παρατηρητής και δεν έκανε τίποτα για να τον προστατέψει. Ο άτυχος 28χρονος από την Ηλεία, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα για οικογενειακή του υπόθεση, συνόδευσαν μαζί με έναν φίλο του, μια γνωστή που διεκδικούσε χρήματα από έναν καταστηματάρχη. όταν έφτασαν εκεί, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος φώναξε έναν μπράβο που άρχισε να χτυπάει τον 28χρονο, αφήνοντάς τον αναίσθητο. Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

"Μίλησα στις 4 το απόγευμα μαζί του, όταν γύρισα από το νοσοκομείο.

Ο πατέρας μου είχε μπει μέσα, αλλά δεν έκανε επέμβαση. Εγώ δεν ήξερα ότι ο Τάσος θα ερχόταν στην Αθήνα. Το μάθαμε την άλλη μέρα", είπε αρχικά η σύζυγός του.
Και συνέχισε: "Αυτά που λένε για τον φίλο του, τον δήθεν φίλο του, είναι όλα ψέματα. Αυτός τον έμπλεξε. Ο Τάσος δεν ήξερε τίποτα. Δεν ήξερε να έρθει στην Ομόνοια. Από Αθήνα δεν ήξερε τίποτα. Αυτόν τον φίλο, τον παίρναμε τηλέφωνο αλλά στην αρχή δεν το σήκωνε... Ήταν μπροστά όταν χτυπάγαν τον Τάσο και δεν έκανε τίποτα".


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

newsit.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share