Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Διασκέδαση με πρωταγωνιστές τα «ΕΦΤΑΡΙΑ» του ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Κηφισιάς – Ξεχωριστό event με πολλές εκπλήξεις σήμερα το απόγευμα

20 Μαρτίου 2023 14:21
Διασκέδαση με πρωταγωνιστές τα «ΕΦΤΑΡΙΑ» του ΣΚΡΑΤΣ σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Κηφισιάς – Ξεχωριστό event με πολλές εκπλήξεις σήμερα το απόγευμα

Το ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει δυναμικά με ξεχωριστές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για τους πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ. Το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ δίνει ραντεβού σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου, στις 18:00, στην Κηφισιά, στο κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κρήτης 22 και Διονύσου 66, για ακόμη ένα απολαυστικό event με πρωταγωνιστές την οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ».

Μουσική, κεράσματα, ένας φωτογραφικός θάλαμος για αναμνηστικές φωτογραφίες και πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους επισκέπτες.

«ΕΦΤΑΡΙΑ» του ΣΚΡΑΤΣ

Η οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ» με τα μεγάλα κέρδη

Όσοι παραβρεθούν στο αυριανό ΣΚΡΑΤΣ event στο κατάστημα ΟΠΑΠ της Κηφισιάς, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ» με τα μεγάλα κέρδη, η οποία αποτελείται από τέσσερα παιχνίδια και καθένας μπορεί να διαλέξει αυτό που του ταιριάζει.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ» απαρτίζεται από τα παιχνίδια «ΕΦΤΑΡΙΑ», με κέρδη έως και 1.000.000 ευρώ, τα «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», που μοιράζουν κέρδη έως και 500.000 ευρώ, τα «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ» με κέρδη έως και 200.000 ευρώ και τα «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», με έπαθλο έως και 100.000 ευρώ».

«ΕΦΤΑΡΙΑ» του ΣΚΡΑΤΣ

Ξεχωριστά events στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα

Οι εκδηλώσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα συνεχίζονται, με πολλές ακόμη βραδιές διασκέδασης τόσο από το ΣΚΡΑΤΣ, όσο και από άλλα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Μέσω της εφαρμογής OPAP Store App, στο κινητό σας τηλέφωνο, ή πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα events στα καταστήματα ΟΠΑΠ και να επιλέξετε αυτό που σας ενδιαφέρει.

Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share