Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Ποια είναι τα απωθημένα του στο σεξ;;;

5 Νοεμβρίου 2013
Παναγιώτης Μπουγιούρης: Ποια είναι τα απωθημένα του στο σεξ;;;

Το ότι δεν έχει ζήσει ποτέ έναν δυνατό έρωτα εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα απωθημένα του στο σεξ!

«Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συμβεί στη ζωή να δοθείς ολοκληρωτικά σε έναν άνθρωπο. Να αυτοκτονήσεις σε έναν έρωτα; Όχι, αυτό δεν θα το έκανα ποτέ! Αυτό το έκανε η Άννα Καρένινα... Αλλά όταν ερωτεύεσαι έναν άνθρωπο και το συναίσθημά σας εξελίσσεται και προχωράει, τότε δίνεσαι όλο και, πιο πολύ. Το σημαντικό είναι να δίνονται και οι δύο. Να μην είναι ο ένας μερικά βήματα πίσω, ή να είναι άτολμος. Ομολογώ ότι δεν μου έχει συμβεί να ζήσω έναν αμοιβαίο μεγάλο έρωτα. Αυτό ίσως και να είναι ένα απωθημένο μου. Δεν έχω ζήσει ποτέ ένα δυνατό έρωτα!», λέει ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Παναγιώτης παραδέχεται πως αυτό το χρονικό διάστημα, μετά και τον χωρισμό του από την Πηνελόπη Πλάκα, δεν του λείπει ο έρωτας, αλλά η συντροφικότητα. «Αισθάνομαι την έλλειψή της στη ζωή μου, αυτή την εποχή. Νιώθω ότι "παλεύω" μόνος μου αυτήν την περίοδο», προσθέτει.

«Η δέσμευση δεν είναι το ευκολότερο πράγμα για μένα. Ποτέ δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο. Αλλά, δεν με ενοχλεί η δέσμευση. Μάλλον φοβάμαι την απογοήτευση που μπορεί να ακολουθήσει», συνεχίζει ο ηθοποιός, ο οποίος δεν κρύβει ότι θα αντιμετώπιζε θετικά τον ερχομό ενός παιδιού στη ζωή του, ακόμα κι αν γινόταν «κατά λάθος».

Παράλληλα, ο Παναγιώτης επισημαίνει πως είναι εσωστρεφείς στις σχέσεις του και ότι δεν ήταν όλες οι σύντροφοί του από τον χώρο της showbiz, ενώ, σε ερώτηση για το αν έχει απωθημένα στο σεξ, απαντά: «δεν θυμάμαι πια, τι να σου πω; Ξέρεις, ό,τι ονειρεύεσαι ως έφηβος και λες "πω, πω αυτό θέλω να το κάνω", ενώ περνούν τα χρόνια τα κάνεις και μετά σκέφτεσαι "τελικά, τα έκανα αυτά ή όχι;". Γυρνάς πίσω και σβήνεις από τη λίστα...».

star.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NEWSNPEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΪΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share