Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γιουσέϊν Μπολτ: Η μαριχουάνα , οι γυναίκες και.. οι Heidi Klum μαζί με τη Sandra Bullock!!!

4 Νοεμβρίου 2013
Γιουσέϊν Μπολτ: Η μαριχουάνα , οι γυναίκες και.. οι  Heidi Klum μαζί με τη Sandra Bullock!!!

Αποκαλυπτικός είναι ο Γιουσέιν Μπολτ στην αυτοβιογραφία του, χωρίς να διστάζει να «τσαλακώσει» την εικόνα του ως Ολυμπιονίκη!

«Έχω δοκιμάσει μαριχουάνα» αποκάλυψε ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο αλλά και «Οι γυναίκες έπεφταν στα πόδια μου», είναι μόνο μερικές από τις αποκαλύψεις του.

Η αυτοβιογραφία του Γιουσέιν Μπολτ κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες κι έχει τίτλο «Faster than Lightning» (δλδ. "Γρηγορότερος από αστραπή").

Σχετικά με τη μαριχουάνα ο ίδιος διευκρινίζει: «Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται ακατάλληλο για έναν ολυμπιονίκη. Το έχω κάνει μόνο μία φορά και το έχω μετανιώσει. Όταν έπαιζα μπάλα με φίλους, στο πάρκο υπήρχε πάντα μία ομάδα παιδιών που κάπνιζαν. Μία ημέρα υπέκυψα στον πειρασμό αλλά μόλις δοκίμασα σκέφτηκα πως ήταν αηδιαστικό. Αισθάνθηκα λίγο κουρασμένος, το αποτέλεσμα ήταν δυνατό και υπέφερα από ιλίγγους».

Όσον αφορά στη σχέση του με τις γυναίκες είπε: «Οι γυναίκες έπεφταν στα πόδια μου, κυρίως από τη στιγμή που έγινα επαγγελματίας αθλητής. Δεν ήταν κάτι το νέο για μένα αλλά μετά το Πεκίνο η κατάσταση άλλαξε. Μπορούσα να έχω οποιαδήποτε γυναίκα ήθελα. Πήγαινα σε ένα νυχτερινό κέντρο και σκεφτόμουν: "Χμ, ποια να διαλέξω; Εσένα; Εσένα; Όχι, εσένα! Έλα».


Μάλιστα μιλά και για το ειδύλλιο που φερόταν να έχει προκύψει με τη Σάντρα Μπούλοκ και την Χάιντι Κλουμ: «Οι κοπέλες έδιναν μάχη για το ποια θα έρθει μαζί μου κι εγώ απλώς μπορούσα να διαλέξω αν θα έχω αυτήν ή εκείνη. Σε μια διαφημιστική περιοδεία στο Xόλιγουντ, με ρώτησαν η Χάιντι Κλουμ και η Σάντρα Μπούλοκ αν θα μπορούσαν να έρθουν μαζί μου σε ένα πάρτι. Να τις έχεις μαζί και τις δύο, ποιος θα έλεγε όχι; Περάσαμε μια εκρηκτική βραδιά χορεύοντας ασταμάτητα και πίνοντας σαμπάνια. Ήταν υπέροχες αλλά ειλικρινά δεν κάναμε κάτι άλλο παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει. Για να τρέχω γρήγορα πρέπει να ζω και γρήγορα. Γι' αυτό και δεν άκουσα τη συμβουλή του προπονητή μου: όχι σεξ πριν από τους αγώνες!».

star.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝEWSNPEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share