Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οικονομικός στόχος της τρόικας στη λίστα των τρομοκρατών;;; Τι πιστεύει η Αντιτρομοκρατική;;

3 Νοεμβρίου 2013
Οικονομικός στόχος της τρόικας στη λίστα των τρομοκρατών;;; Τι πιστεύει η Αντιτρομοκρατική;;

- Περίμενε τρομοκρατικό χτύπημα σε οικονομικό ή πολιτικό στόχο η Αντιτρομοκρατική
- Σε «Σέχτα», «Πυρήνες» ή «ΟΠΛΑ» στρέφεται το ενδιαφέρον
- Το video που δείχνει καρέ καρέ την εκτέλεση δυο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο
- Πάρκαραν τη μοτοσικλέτα στο απέναντι ρεύμα οι εκτελεστές και πλησίασαν με τα πόδια τα θύματά τους
- Κλεμμένη πολύ πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα η μηχανή
- Ποιος ήταν ο ρόλος των συνεργών τους
- Σε κατάσταση σοκ ακόμη ο νεαρός που κατάφερε να ξεφύγει
Ηλεκτρονική σάρωση ύποπτων επικοινωνιών, βίντεο, αναζήτηση DNA, κλοιός παρακολούθησης υπόπτων, διασταύρωση καταθέσεων αυτοπτών μαρτύρων είναι τα επόμενα βήματα αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, προς αναζήτηση του τρομοκρατικού «λάθους», που θα τους ανοίξει τον κύκλο των ερευνών.

Παράλληλα αναμένουν και την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης από την όποια τρομοκρατική επωνυμία.

Τα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου βλέπουν και ξαναβλέπουν το βίντεο της εκτέλεσης, που προκαλεί ανατριχίλα με την «ψυχραιμία» και κυνικότητα, που κινήθηκε ο εκτελεστής, ο οποίος είναι φανερό ότι θέλει να εξοντώσει και τους τέσσερις νεαρούς.

«Ο εκτελεστής, που φορά καπέλο τζόκει είναι συνεπιβάτης στην μοτοσυκλέτα, ενώ ο οδηγός φοράει κράνος. Σταματούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Λ. Ηρακλείου απέναντι από τα γραφεία. Κατεβαίνει και κινείται προς τους τέσσερις νεαρούς που συζητούν. Ακολουθείται από τον συνεργό του, που οπλοφορεί για να του παρέχει κάλυψη» περιγράφει αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ο τέταρτος νεαρός και βασικός μάρτυρας αλλά και ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας ήταν οι πρώτοι που είδαν τον δράστη να πλησιάζει και εντόπισαν ότι κρατούσε πιστόλι. Επιχείρησαν να τρέξουν και είναι οι πρώτοι που δέχονται τα πυρά του.

Ο εκτελεστής πυροβολεί αρχικά προς τον 4ο νεαρό που καταφέρνει να μπει στα γραφεία χωρίς να τραυματιστεί. Στην συνέχεια τον Αλέξανδρο Γέροντα που πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης έχουν πλάτη στον εκτελεστή και καθυστερούν να αντιδράσουν. Όταν γυρνούν πρόσωπο στον εκτελεστή, εκείνος έχει φθάσει ακόμη πιο κοντά και τους πυροβολεί διαδοχικά στο στήθος. Πέφτουν βαριά τραυματισμένοι στον δρόμο. Ο δράστης «αγέρωχα» και ψυχρά προσεγγίζει και από απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου δίνει «χαριστικές βολές» στα κεφάλια των θυμάτων.

Στη συνέχεια, με γοργό βήμα επιβιβάζονται στην μοτοσυκλέτα μάρκας HONDA AFRICA TWIN και εξαφανίζονται αναπτύσσοντας ταχύτητα. Από τα βίντεο που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, διαπιστώνουν ότι οι δράστες στρίβουν στην οδό Αυξεντίου, από εκεί στην οδό Μίνωος και από στενά της περιοχής φθάνουν στο ρέμα της Χελιδονούς όπου πετούν την μοτοσυκλέτα στο ρέμα, αφού βγάζουν την πινακίδα κυκλοφορίας και διαφεύγουν με όχημα συνεργών τους.

Η μοτοσυκλέτα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς αναζήτηση τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Αναφορικά με τον 4ο νεαρό που δέχθηκε πρώτος τα πυρά του εκτελεστή χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί, οι αστυνομικοί διαπιστώνουν ότι βρίσκεται σε σύγχυση και η όποια μαρτυρία του αυτή τη στιγμή δεν θα είχε σοβαρό βαθμό αξιοπιστίας. Οπότε οι αστυνομικοί θα περιμένουν λίγο να ηρεμήσει και στη συνέχεια να τον προσεγγίσουν και να λάβουν τη δική του μαρτυρία.

πηγή: newsit.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share