Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

19χρονος πέθανε με τον πιο άσχημο τρόπο - Η μητέρα του προειδοποιεί για αυτό τον κίνδυνο

Μεγάλη προσοχή

2 Ιουλίου 2022 22:57
19χρονος πέθανε με τον πιο άσχημο τρόπο - Η μητέρα του προειδοποιεί για αυτό τον κίνδυνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο 19χρονος έφυγε από την ζωή με τον πιο άδικο τρόπο, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του. Η μητέρα τώρα προειδοποιεί για αυτόν το θανάσιμο κίνδυνο.

Ο 19χρονος, Κόννορ Ρέιντ Έντσαρ, ζούσε μία πολύ χαρούμενη ζωή. Ήταν ένας δραστήριος νέος που αγαπούσε την καθημερινότητά του και ζούσε μαζί με μία οικογένεια που τον λάτρευε.

Πώς πέθανε;

Είχε μία πολύ καλή σχέση με τους γονείς και τις δύο μικρότερες αδερφές του, με τις οποίες περνούσε πολύ χρόνο. Αλλά η καλή του τύχη θα τελείωνε εξαιτίας μίας λάθος επιλογής. Μαζί με φίλους, πήρε το νόμιμο ναρκωτικό «Spice.» Πωλείται σε μικρές συσκευασίες που θυμίζουν γλυκά, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο. Περιέχει συνθετική μαριχουάνα.

Πολλοί νέοι πέφτουν θύματα, όπως και αυτή η 23χρονη κοπέλα, αλλά και ο νέος στην ιστορία. Ο Κόννορ έπεσε σε κώμα και έμεινε σε μηχανική υποστήριξη για 4 μέρες, αλλά η τύχη του είχε αποφασιστεί. Μετά από αυτές τις 4 μέρες, ανακηρύχτηκε πως ήταν εγκεφαλικά νεκρός.Η οικογένειά του έπρεπε να τον αποχαιρετήσει για μία τελευταία φορά. Μετά, έκλεισαν την μηχανική υποστήριξη.

Οι γονείς του όμως δεν θέλουν ο θάνατός του να είναι μάταιος και θέλουν να προειδοποιήσουν τον κόσμο για τους κινδύνους των νόμιμων ναρκωτικών.

19χρονος πέθανε με τον πιο άσχημο τρόπο - Η μητέρα του προειδοποιεί για αυτό τον κίνδυνο

Πάνω από όλα, θέλουν να γίνει παράνομη η πώληση του προϊόντος αυτού στις ΗΠΑ. Είναι σίγουροι πως ο γιος τους δεν θα το είχε δοκιμάσει εάν δεν ήταν τόσο εύκολο να το βρει.

Για τον Κόννορ είναι πολύ αργά, αλλά μπορούν να σωθούν πολλές άλλες ζωές. Επειδή κάτι δεν είναι παράνομο δεν σημαίνει ότι δεν είναι και επικίνδυνο. Γι’αυτό είναι σημαντικό να μοιραστείτε αυτή την ιστορία. Η γνώση και η πρόληψη μπορεί να σώσει ζωές.

14χρονη ήταν έγκυος και εξαφανισμένη για καιρό: Λίγο διάστημα μετά αποκαλύφθηκε η αλήθεια

Η 14χρονη μαθήτρια βρέθηκε νεκρή και θαμμένη στο κήπο της! Ο φίλος της την έδειρε και την έθαψε… Ήταν έγκυος 8 εβδομάδων….

​Σύμφωνα με την Mirror η κοινή γνώμη στην Αργεντινή είναι σοκαρισμένη έπειτα από τα αποτελέσματα της νεκροψίας στο Σιάρα Πάεζ άψυχο κορμί μιας 14χρονης Σιάρα Πάεζ κοπέλας, η οποία θάφτηκε ζωντανή από τον ίδιο τον σύντροφο της, όταν ήταν μόλις δυο μηνών έγκυος, όπως και στην περίπτωση της 15χρονης που γέννησε το κοριτσάκι της φωτογραφίας και οι γιατροί "πάγωσαν".

Το σώμα της άτυχης Σιάρα Πάεζ βρέθηκε στις 11 Μαϊου, τρεις μέρες αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της στις Αρχές.

Η κοπέλα ήταν θαμμένη στην πλακόστρωτη αυλή του συντρόφου της, ενώ η νεκροψία που διεξήχθη στο άψυχο σώμα της Σιάρα Πάεζ, έδειξε πως ήταν οχτώ εβδομάδων έγκυος και πριν θαφτεί ζωντανή από τον φίλο της, είχε δεχθεί χτυπήματα το κεφάλι, στο πρόσωπο και στο σώμα.

14χρονη ήταν έγκυος και εξαφανισμένη για καιρό

Μάλιστα ο φίλος της που ονομάζεται Μανουέλ Μανσίλα και με τον οποίο η 14χρονη έβγαινε για 8μήνες ενώ πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο, στις αρχές της εξαφάνισης της είχε το θράσος να συμμετάσχει στις έρευνες της αστυνομίας ώστε να βρεθεί η κοπέλα του!

Πλέον, ο έφηβος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και εξαναγκασμό σε άμβλωση, αφού στο σώμα της 14χρονης βρέθηκαν ίχνη ουσίας που χρησιμοποιείται για αμβλώσεις.

Αντιμέτωποι με κατηγορίες είναι επίσης η μητέρα και ο πατριός του Μανουέλ Μανσίλα.

Ο τραγικός θάνατος της άτυχης Σιάρα Πάεζ, έχει πυροδοτήσει θύελλα αντιδράσεων στην Αργεντινή, με τους πολίτες να βγαίνουν στους δρόμους, και τις διαδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα από άκρη σε άκρη της πρωτεύουσας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share