Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έπιασε βροχή...! Πού θα ρίξει ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ σήμερα στην Ελλάδα; (ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ)

10 Οκτωβρίου 2013
Έπιασε βροχή...! Πού θα ρίξει ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ σήμερα στην Ελλάδα; (ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ)

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, στην Κεντρική Στερεά και στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα και άνοδο της θερμοκρασίας , περιμένουμε την Πέμπτη.

Τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι τοπικά έντονα, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 25 στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί.

Στην Αττική

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα θα έχει η πρωτεύουσα. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Στην Θεσσαλονίκη

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους μέτριοι.

star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share