Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζόρικα τα πράγματα για τον Παναγιώταρο! Ξεπουλάει τα μπλουζάκια (Made in Bangladesh) καθώς δεν τα αγοράζει πλέον ΚΑΝΕΙΣ!!!

10 Οκτωβρίου 2013
Ζόρικα τα πράγματα για τον Παναγιώταρο! Ξεπουλάει τα μπλουζάκια (Made in Bangladesh) καθώς δεν τα αγοράζει πλέον ΚΑΝΕΙΣ!!!

Μισοτιμής ξεπουλάει το στοκ του το κατάστημα στρατιωτικών ειδών, ρουχισμού και αξεσουάρ «φάλαγγα», το οποίο ανήκει στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιωταρο.

Μετά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της οργάνωσης το μαγαζί που βρίσκεται στον Κολωνό και έχει μετατραπεί σε χώρο συγκέντρωσης των οπαδών της έχει ερημώσει.

Ενα τεράστιο πανό που γράφει «bazaar ολα 50%» και καλύπτει ολόκληρη την είσοδο αποδεικνύει ότι οι πρώην πελάτες έχουν γυρίσει την πλάτη στην οργάνωση και ότι πλέον είναι ελάχιστοι αυτοί που θέλουν να στιγματιστούν ως μέλη της Χρυσής Αυγής
Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Το Έθνος» οι αναδουλειές είναι τέτοιες που ως το μεσημέρι μόλις δυο πελάτες είχαν περάσει την πόρτα. Το πρώτο πράγμα που θα δει κανείς ανοίγοντας την πόρτα είναι οι φωτογραφίες του Γεωργίου Παπαδόπουλου και των υπόλοιπων πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου, οι οποίες είναι κρεμασμένες στον τοίχο.

Τα είδη ρουχισμού είναι τα αναμενόμενα. Στα περισσότερα μπλουζάκια έχουν τυπωθεί φράσεις όπως «Πας μη Έλλην βάρβαρος», «Μολών Λαβέ», και «White power», ενώ υπάρχει μεγάλη γκάμα γνωστής εταιρείας ρούχων, την οποία προτιμούν οι νεοναζί σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επειδή ωστόσο, για τους χρυσαυγίτες η ιδεολογία ξεχνιέται όταν αρχίζει το εμπόριο, τα περισσότερα μπλουζάκια φέρουν την υπογραφή «Made in Bangladesh».

iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share