Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

tzoker.gr: Γενέθλια με νέα ιστοσελίδα & εμπλουτισμένο περιεχόμενο

6 Μαΐου 2022 13:20
tzoker.gr: Γενέθλια με νέα ιστοσελίδα & εμπλουτισμένο περιεχόμενο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να μην το έχω γενικά με τα τυχερά παιχνίδια, αλλά με το ΤΖΟΚΕΡ έχω ένα κόλλημα, ειδικά από το 2019 που βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα το tzoker.gr, μου... λύθηκαν τα χέρια. Όχι μόνο γιατί μπορούσα πλέον από το σπίτι μου και τον καναπέ μου να καταθέσω το δελτίο μου, αλλά γιατί πραγματικά τα απίστευτα κέρδη που έχουν μοιραστεί... ζαλίζουν από τα πολλά μηδενικά!

Μάλιστα, σωστά κατάλαβες, αφού έχει μοιράσει συνολικά 44 εκατομμύρια ευρώ στους online νικητές, ενώ 11 παίκτες έχουν πιάσει το ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου και έχουν κερδίσει συνολικά περισσότερα από 26 εκατομμύρια ευρώ, με πάνω από 25 εκατομμύρια δελτία να έχουν κατατεθεί online μέχρι σήμερα.

tzoker.gr νέα ιστοσελίδα
Μανώλης Σταυρουλάκης, Οδυσσέας Χριστοφόρου, James Curwen

tzoker.gr νέα ιστοσελίδα
Σταυριάνα Κύρκου, Γιάννης Πανόπουλος, Τάνια Θεοχάρη, James Curwen, Μαντώ Οικονομοπούλου

Πώς να αντισταθείς σε όλο αυτό το... μεγαλείο του ΤΖΟΚΕΡ; Έτσι μαζί με τους απανταχού φίλους του παιχνιδιού, που το αγκάλιασαν από την πρώτη κιόλας μέρα, μπήκα κι εγώ στη μεγάλη λίστα των fans του, αφού δεν είχαμε πλέον καμία δυσκολία να καταθέσουμε το δελτίο μας μέσω διαδικτύου απ’ όπου κι αν ήμασταν, μένοντας απόλυτα πιστοί στην αγαπημένη μας συνήθεια.

Γιατί όταν κερδίζεις χρόνο και... αποφεύγεις μετακινήσεις και ταλαιπωρία, τότε δεν έχεις παρά να γίνεις... ΤΖΟΚΕΡmaniac από κάθε μετερίζι! Νησί, πόλη, χωριό, στη βόλτα, το βράδυ με την παρέα, με ένα κλικ στέλνω το συμπληρωμένο μου δελτίο με τους... μαγικούς μου αριθμούς και αρχίζω να ονειρεύομαι!

tzoker.gr νέα ιστοσελίδα
Κίμων Φραγκάκης, Στέλιος Σοφιανός, Γιάννης Ρόκκας, Κωστής Πάικος

tzoker.gr νέα ιστοσελίδα
Γιάννης Βελούδος, Νέλλη Γιατράκου, Έλενα Γκολομάζου
tzoker.gr νέα ιστοσελίδα
tzoker.gr party

Κι επειδή τα όνειρα είναι όμορφα και σου φτιάχνουν τη διάθεση, τα 3χρονα γενέθλια του απόλυτα επιτυχημένου tzoker.gr στο Albion ήταν για μένα μια πρόκληση-πρόσκληση που απογειώθηκε με ένα... σούπερ δώρο: Το ολοκαίνουργιο και άκρως ανανεωμένο tzoker.gr έρχεται για να... ταράξει εκ νέου τα νερά.

Στη συνάντηση αυτή των εκπροσώπων των media, το καταλάβαμε όλοι πολύ εύκολα, ότι αυτό το πολυαγαπημένο online παιχνίδι... ήρθε για να μείνει στις καρδιές μας και μάλιστα εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο και πολλές εκπλήξεις.

tzoker.gr νέα ιστοσελίδα
Δώρα Κατσικόγιαννη, Πλάτων Παπαγιαννόππουλος, Υβόννη Ντόστα, Ευφροσύνη Πολύζώη

tzoker.gr νέα ιστοσελίδα
Δώρα Κατσικόγιαννη, Πλάτων Παπαγιαννόππουλος, Υβόννη Ντόστα, Ευφροσύνη Πολύζώη, Μαριτίνα Ανδριώτη, Πελαγία Καζολέα

tzoker.gr νέα ιστοσελίδα
Μαριτίνα Ανδριώτη, Νίκη Μουστάκα

Το ΤΖΟΚΕΡ μετά από 3 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας γίνεται πιο διαδραστικό, διασκεδαστικό, με νέες δυνατότητες γρήγορου παιχνιδιού και αποκλειστικές online λειτουργίες, έτσι όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ για το νέο tzoker.gr, που βγήκε στον αέρα πριν από λίγες μέρες.

tzoker.gr party

Το νέο είναι ότι μπορώ πλέον να βρω προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να επιλέξω και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού αλλά και να επανακαταθέσω το δελτίο μου με ένα κλικ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share