Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Naomi Campbell:"Είναι πολύ σημαντικό να επιτρέπεις στον ευατό σου μικρές χαρές"!!!

7 Οκτωβρίου 2013
Naomi Campbell:

«Δέκα μέρες πριν από κάθε επίδειξη έπινα μόνο χυμούς από καρότο, τζίντζερ και ανανά για να αποτοξινώσω τον οργανισμό μου. Είναι πολύ σημαντικό στην πασαρέλα να φαίνεσαι στεγνή», αποκαλύπτει η μαύρη γαζέλα
«Θέλω ο κόσμος να ξέρει πως είναι πραγματικά ο χώρος του μόντελινγκ και πόσο σκληρά δουλεύουμε», λέει η Naomi Campbell. Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας παρά τα 43 της χρόνια συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα και καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Η Naomi πόζαρε στο φακό για το διαδικτυακό περιοδικό «The Edit» και στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως πολλές φορές νιώθει ανασφαλής.


Το σούπερ μόντελ φορώντας δερμάτινα και ένα καυτό σορτσάκι που αναδείκνυε τα υπέροχα και αψεγάδιαστα πόδια της μίλησε για το πώς ένιωσε σε ένα πρόσφατο σόου του Versace 14 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση: «Καταρχήν η προετοιμασία για να εμφανιστώ στην πασαρέλα ήταν απαιτητική. Δέκα μέρες πριν την επίδειξη έπινα μόνο χυμούς από καρότο, τζίντζερ και ανανά για να αποτοξινώσω τον οργανισμό μου. Είναι πολύ σημαντικό στην πασαρέλα να φαίνεσαι στεγνή. Οταν εμφανίστηκα στην αίθουσα το σόου δεν ακουγόταν τίποτα. Τότε σκέφτηκα: 'Μήπως δεν με θέλουν πια;' Οσο και αν ακούγεται περίεργο ακόμα και εμείς τα μοντέλα νιώθουμε ανασφάλεια και ότι ο χρόνος μας τελειώνει».


Η μαύρη καλλονή αποκάλυψε επίσης και το πώς διατηρεί αυτό το απίστευτο κορμί: «Δεν είμαι υστερική με το φαγητό. Κάνω και εγώ τις ατασθαλίες μου αλλά πάντα με μέτρο. Είναι πολύ σημαντικό να επιτρέπεις στον ευατό σου μικρές χαρές. Για παράδειγμα μου επιτρέπω που και που να τρώω λίγη σοκολάτα ή κάποιες λιχουδιές αλλά ποτέ πριν από επιδείξεις ή φωτογραφήσεις. Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι και η γυμαστική. Είμαι φαντατική του πιλάτες γιατί πραγματικά βοηθάει στη διατήρηση της σιλουέτας».

protothema.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NEWSNPEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share