Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ σχόλιο της Μπακογιάννη για τη Χρυσή Αυγή: "Είναι κότες τριλειράτες και μακροπουπουλάτες"

7 Οκτωβρίου 2013
Το ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ σχόλιο της Μπακογιάννη για τη Χρυσή Αυγή:

Με μια έκφραση που όπως είπε χρησιμοποιείται στην Κρήτη σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον σημερινό αγιασμό.

Στο τέλος της τελετής αγιασμού στη Βουλή, όταν η κ. Μπακογιάννη ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς της φάνηκαν σήμερα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εκείνη απάντησε: "Κότες τριλειράτες και μακροπουπουλάτες λέμε εμείς στην Κρήτη!".

Αναλυτικά το περιστατικό:
"Αυτή τη στιγμή αποχωρούν από το Κοινοβούλιο, από την άλλη πόρτα, οι κύριοι Κασιδιάρης και Παναγιώταρος" ακούστηκε η φωνή του ρεπόρτερ της Δημόσιας Τηλεόρασης με αποτέλεσμα η κυρία Μπακογιάννη να σχολιάσει ενώπιον του βουλευτή Ανδρέα Ψυχάρη:

"Δεν μπορώ να ακούω συνέχεια να λένε τον κύριο Κασιδιάρη και τον κύριο Κασιδιάρη".
"Ναι αλλά σήμερα ήταν όλοι τους ήσυχοι και καλοντυμένοι. Με τα λαμέ τους κουστούμια (Κασιδιάρης) και με τις γραβάτες τους", απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ψυχάρης.

"Στα Κρητικά ξέρεις πώς το λέμε αυτό; Κότες τριλειράτες και μακροπουπουλάτες!".

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη Χρυσή Αυγή. Φωτορεπόρτερ, δημοσιογράφοι και επισκέπτες που παρακολούθησαν την τελετή του αγιασμού από τα θεωρεία είχαν στρέψει την προσοχή τους -όπως ήταν αναμενόμενο- στα έδρανα της ΧΑ, στα οποία κάθισαν οι 14 από τους 18 βουλευτές που αριθμεί η κοινοβουλευτική ομάδα, μετά την προφυλάκιση των βουλευτών Ν. Μιχαλολιάκου, Χρ. Παππά και Γ. Λαγού.

Απουσίαζε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κ. Μπαρμπαρούσης. Όλοι τους απέφυγαν τις κατ' ιδίαν συνομιλίες, ελάχιστες ήταν οι φορές που ψιθύρισε κάτι ο ένας στο αυτί του άλλου, ενώ κανείς τους δεν ακούμπησε στο έδρανό του κινητό τηλέφωνο.

news247.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share