Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ricky Hall: Αυτός είναι τύπος που έκανε μόδα τους hipsters! (PHOTOS)

7 Οκτωβρίου 2013
Ricky Hall: Αυτός είναι τύπος που έκανε μόδα τους hipsters! (PHOTOS)

Εγινε περισσότερο από προφανές φέτος ότι τα μούσια έχουν γίνει της μόδας στον ανδρικό πληθυσμό, ενώ δυναμικά επανέρχονται και τα τατουάζ. Τι έπαθαν όμως οι άντρες ξαφνικά με το λουκ του ναυαγού; Πολλοί το ασπάστηκαν, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν ότι πίσω από αυτή τη μεταστροφή κρύβεται το καυτό μοντέλο Ρικι Χολ

O 25χρονος Ρικι Χολ αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην Ευρώπη. Εχει έδρα το Λονδίνο και το News Model Agency ωστόσο ταξιδεύει συχνά στο Μιλάνο, όπου συνεργάζεται και με το πρακτορείο Boom Model Management.

Λίγο πριν το καλοκαίρι, ο Ρικι Χολ ήταν πρωταγωνιστής στη νέα Φθινοπωρινή κολεξιόν 2013 του Πολ Σμιθ «Maritime Collection Japan», εμπνέοντας το ανδρικό κοινό και λανσάροντας ένα εντελώς νέο λουκ που σύντομα έγινε μόδα μέχρι και στην Ελλάδα. Πρόσφατα συμμετείχε και σε μία φωτογράφηση στο NakedButSafe Magazine στο Μιλάνο στα πλαίσια της φετινής Εβδομάδας Μόδας.

Το σέξι «κακό παιδί» της πασαρέλας είναι επίσης καλυμμένο με τατουάζ, τα οποία ωστόσο όπως δηλώνει ο ίδιος δεν κρύβουν καμία απολύτως ιστορία και αποτελούν απλά εικόνες που του αρέσουν οπτικά και διακοσμούν το σώμα του.

Πηγή: www.iefimerida.gr


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share