Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κασιδιάρης: Θα πάρουμε τα όπλα και θα βγούμε στο βουνό

7 Οκτωβρίου 2013
Κασιδιάρης: Θα πάρουμε τα όπλα και θα βγούμε στο βουνό

Τις δικές του απαντήσεις για όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα με τη Χρυσή Αυγή, δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην εφημερίδα "Newsbomb" και τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο.

Η συνέντευξη είναι σε δυο μέρη, και αύριο θα δημοσιευτεί η συνέχεια, με τον Ηλία Κασιδιάρη να σχολιάζει ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς δεν είχε το προφίλ του δολοφόνου.
Στο κείμενο της συνέντευξης που δημοσιεύεται σήμερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρεται μεταξύ άλλων στο τι θα κάνει αν εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων, απειλεί ότι η Χρυσή Αυγή θα... πάρει τα όπλα και θα βγει στο βουνό για τις ιδέες της, αποκαλεί "αλήτες" όσους παρομοιάζουν την Ουρανία Μιχαλολιάκου με την Ελένη Λουκά, και επισημαίνει ότι λυπάται για τη χαροκαμένη μάνα του Φύσσα, ρωτάει ωστόσο... "εμείς δεν έχουμε μητέρες;".
"Μας έχουν πιέσει όσο δεν πάει, αλλά διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθεί η Χρυσή Αυγή ηθικά. Οι Έλληνες εθνικιστές ήταν εκείνοι που το 1940-41 αντιστάθηκαν στους ξένους εισβολής. Έτσι θα κάναμε και εμείς σήμερα. Βεβαίως και θα παίρναμε τα όπλα. Εκείνοι άλλωστε που ζήτησαν από τον ελληνικό λαό να πετάξει τα όπλα ήταν η ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος. Αν χάναμε τον πόλεμο, θα προσπαθούσαμε να αντισταθούμε με άλλα μέσα", απαντάει ο Ηλίας Κασιδιάρης στο ερώτημα για το αν η Χρυσή Αυγή θα... πάει στο βουνό.
Όσο για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής τόνισε τα εξής: "Έναν άνθρωπο που έχει χάσει το παιδί του, μπορώ να τον δικαιολογήσω, είτε έχει δίκιο είτε άδικο. Αλλά και η δική μου η μητέρα, δεν είναι λίγο να βλέπει την Αντιτρομοκρατική να μπαίνει στο σπίτι μου και να τα κάνει όλα άνω κάτω και να με συλλαμβάνει, ενώ γνωρίζει ότι είμαι αθώος, και το μόνο που κάνω είναι ένας νόμιμος πολιτικός αγώνας. Εντάξει; Έχουμε και εμείς μάνες".


πηγή: to-mati.net

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share