Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ Πρωθυπουργός θα καθαρίζει τουαλέτες για να γλιτώσει τη ΦΥΛΑΚΗ;;;

7 Οκτωβρίου 2013
ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ Πρωθυπουργός θα καθαρίζει τουαλέτες για να γλιτώσει τη ΦΥΛΑΚΗ;;;

Επί 20 χρόνια είχε καταφέρει ως άλλος παντοδύναμος Καίσαρ να επιβάλει την πολιτική του πυγμή στην τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης...

Ο «ατιμασμένος» όμως τώρα πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι ετοιμάζεται να πληρώσει για τα οικονομικά του σκάνδαλα ( και τις ροζ περιπέτειες του που έκαναν την χώρα του ρεζίλι σε όλο τον κόσμο), προσφέροντας… κοινωφελής εργασία.

Όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του ο 77χρονος Καβαλιέρε, που λόγο ηλικίας δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή, προτίμησε αντί για τον κατ΄ οίκον περιορισμό να προσφέρει τουλάχιστον για 12 μήνες χρήσιμες υπηρεσίες στους συμπατριώτες του.

Αυτό σημαίνει πως ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας των media μαζί με άλλους καταδικασμένους για πλημμελήματα ιταλούς, θα καθαρίσει δημόσιες τουαλέτες, θα κουρεύει το γκαζόν, σε πάρκα, θα βάψει δημόσια κτίρια και θα μαζεύει σκουπίδια από τους δρόμους της Ρώμης.

Όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος του «Θα διατυπώσουμε αυτό το αίτημα και επίσημα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, αν και πιστεύουμε πως η καταδίκη του ήταν άδικη. Συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το αίτημα για κοινωνική προσφορά και βέβαια θα ζητήσουμε λόγο ηλικίας του δοθούν συγκεκριμένες εργασίες».

Πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις χαιρετούν την απόφαση για αυτού του είδους τιμωρία του Σίλβιο σημειώνοντας πως «Θα είναι καλό για τον Μπερλουσκόνι να δει πως ζει πραγματικά ο Ιταλικός λαός».

Κάποιοι άλλοι βέβαια με διάθεση να πικάρουν τον Καβαλιέρε τονίζουν πως αυτό που θα πρέπει να προσέξουν οι αρχές είναι «να μην τον βάλουν να εργαστεί μαζί με καταδικασμένες πόρνες γιατί θα βρει πάλι τον τρόπο να γίνει ο ήρωας τους».

Πηγή: exedra.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share