Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ηλίας Κασιδιάρης: Αυτό είναι το δωμάτιο του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής!!! (PHOTOS)

4 Οκτωβρίου 2013
Ηλίας Κασιδιάρης: Αυτό είναι το δωμάτιο του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής!!! (PHOTOS)

Την ώρα που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής προσπαθεί να προσαρμοστεί στο κελί, το star.gr σας ξεναγεί στο δωμάτιο που κοιμάται, γυμνάζεται και ψήνει σουτζουκάκια ο Ηλίας Κασιδιάρης!!!

Με αφορμή τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στα σπίτια και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, το φως της δημοσιότητας βλέπει μια φωτογραφία από την φωλίτσα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και παρουσιαστή της διαδικτυακής εκπομπής του κόμματος!

Καραμπίνες και φυσίγγια που κατείχε νόμιμα, usb sticks και υπολογιστές βρήκαν μετά από τον σχετικό έλεγχο οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές στο σπίτι του Ηλία Κασιδιάρη στο Πικέρμι στις 28 Σεπτεμβρίου.

Το δωμάτιο όμως του Ηλία με τις ιδιαίτερες ικανότητες, αφού όπως αναφέραμε νωρίτερα, μπορεί εκ των άλλων να «γκρεμοτσακίζει» οπερατέρ με την σκέψη του, δεν έχει μόνο καραμπίνες, στικάκια και καλώδια....

Στα «άδυτα» του.... Ηλία

Ένα κρεβάτι, που θυμίζει πολύ κρεβάτι νοσοκομείου ή ιδιωτικού ιατρείου, ένα παραδοσιακό χτιστό τζάκι που παρεμπιπτόντως δεν είναι ενεργειακό στολισμένο με μπουκάλες κρασιού, μια ξύλινη καρέκλα με κάτι φακέλους επάνω, ένα διάδρομο και ένα πολυόργανο γυμναστικής για να διατηρείται σε φόρμα, ένα χαλάκι της γιαγιάς στο δάπεδο και ένα χειμωνιάτικο πιο δίπλα τυλιγμένο για καβάτζα, ένα πολύφωτο wannabe πολυέλαιος και κάτι πίνακες και καδράκια με θέμα την αρχαία Ελλάδα «κοσμούν» το δωμάτιο του κ.Κασιδιάρη .

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως στο δωμάτιο του κ.Κασιδιάρη δεν υπάρχει ούτε μια κορνίζα με την κορμοστασιά του Νίκου Μιχαλολιάκου, ούτε μια φωτογραφία της Ελένης Ζαρούλια, ούτε καν μια αφίσα με την .... 25χρονη Ουρανία!!!!

Υπενθυμίζουμε πως ο 33χρονος βουλευτής της Χρυσής Αυγής μένει ακόμη στο πατρικό του σπίτι στο Πικέρμι. Μάλιστα, η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» είχε δημοσιεύσει πέρυσι φωτογραφίες από το παιδικό του δωμάτιο στο οποίο μένει ακόμη και σήμερα.

star.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NEWSNPEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share