Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΤΕΛΟΣ Η ΧΛΙΔΗ! Ποιο ήταν το πρώτο πιάτο για τους Μιχαλολιάκο - Λαγό στον Κορυδαλλό;;;

4 Οκτωβρίου 2013
ΤΕΛΟΣ Η ΧΛΙΔΗ! Ποιο ήταν το πρώτο πιάτο για τους Μιχαλολιάκο - Λαγό στον Κορυδαλλό;;;

​Οι πρώτες ώρες του Νίκου Μιχαλολιάκου στα ψυχρά κελιά των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού είναι κεντρικό θέμα συζήτησης τόσο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής όσο και στο διαδίκτυο....

Με το «πρωτοπαλίκαρο» του, τον Γιάννη Λαγό παρεούλα, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, βλέπει πλέον μόνο από φωτογραφίες την σύζυγο του Ελένη Ζαρούλια και την κόρη τους Ουρανία....

Μακριά από την οικογενειακή θαλπωρή και την εξουσία της Βουλής και της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος προσπαθεί να συνηθίσει στο νέο περιβάλλον και συγκεκριμένα την ειδικά ανακατασκευασμένη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, που ομολογουμένως δεν έχει ούτε λιχουδιές από τα χεράκια της κας Ελένης, ούτε και τα κομφόρ της οικίας του στην Πεύκη!

Τα πρώτα λεπτά ....

Μετά την άφιξη του στον Κορυδαλλό ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιάννης Λαγός πήγαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην γραμματεία των φυλακών. Εκεί ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία. Δηλαδή τους έγινε σωματικός έλεγχος, παρέδωσαν τα προσωπικά τους αντικείμενα, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τους άνοιξαν φακέλους, τους φωτογράφησαν και τους οδήγησαν στο κελί τους.

Κελί με prive... αυλή!!

Το κελί τους έχει δυο κρεβάτια, ένα τραπέζι με 2 καρέκλες και τουαλέτα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο βουλευτές θα έχουν στον ίδιο χώρο και τηλεόραση από ώρα σε ώρα . Μόλις χθες τοποθετήθηκαν στον κοινόχρηστο χώρο και τα καρτοτηλέφωνα προκειμένου οι κρατούμενοι να επικοινωνούν με τους συνηγόρους τους και την οικογένειά τους.

Οι δύο κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής έχουν δικό τους προαύλιο προκειμένου να μην έρχονται σε επαφή με άλλους κρατούμενους. Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο, πως οι κύριοι Μιχαλολιάκος καιΛαγός είναι «γειτονάκια» με τους φυλακισμένους της 17 Νοέμβρη και με την γυναικεία πτέρυγα του Κορυδαλλού, οι οποίοι από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα δεν πήραν και με πολύ καλό μάτι την «μετακόμιση» των Χρυσαυγιτών στο συγκεκριμένο σημείο!

Τα πρώτα πιάτα!!!

Τα κρουασάν, οι μπουγάτσες και τα καπουτσίνο αποτελούν προς το παρόν τουλάχιστον, παρελθόν για τους δύο βουλευτές, οι οποίοι σήμερα με το που ξύπνησαν πήραν για πρωινό φρυγανιές με βούτυρο και μαρμελάδα, ενώ στη συνέχεια γύρω στις 10 το πρωί προαυλίστηκαν για να ακολουθήσει νωρίς το καθιερωμένο γεύμα της Παρασκευής: Γίγαντες, τουρσί και ταραμοσαλάτα!!!

Αν και δεν γνωρίζουμε, την άποψη του κου Μιχαλολιάκου για το συγκεκριμένου μενού, λογικά η ελληνικότητα των φαγητών και των μεζέδων μάλλον θα τον χαροποίησε..

Σε ρόλο ψυχολόγου ο αρχηγός

Η πρώτη νύχτα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο κελί κύλησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήσυχα, χωρίς παρατράγουδα! Πιο καταβεβλημένος ψυχολογικά, φέρεται να είναι ο άλλοτε σκληρός «μπράβος» Γιάννης Λάγος, την ψυχολογική υποστήριξη του οποίου φέρεται να την έχει αναλάβει ο κύριος Μιχαλολιάκος

star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share