Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#Lovebeergr: Η Μαίρη Συνατσάκη... σερβίρει, στην πιο ξεχωριστή έκθεση της χρονιάς!

24 Σεπτεμβρίου 2013
#Lovebeergr: Η Μαίρη Συνατσάκη... σερβίρει, στην πιο ξεχωριστή έκθεση της χρονιάς!

Πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας, έως και τις 10 Οκτωβρίου στο Bios,με τις 30 πιο αγαπημένες στιγμές μπίρας, που ανέδειξε ο διαγωνισμός του #Lovebeergr της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Με ένα μεγάλο party και την Μαίρη Συνατσάκη στο ρόλο της οικοδέσποινας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας LoveBeer, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στοBios.Για πρώτη φορά οι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων και οι 30 φιναλίστ που βρίσκονται στην τελική ευθεία του διαγωνισμού, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα και να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή. Παράλληλα, απόλαυσαν τις αγαπημένες τους μπίρες μέσα από τη μεγάλη γκάμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές της βραδιάς.

Το «παρών» στα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης έδωσαν πολλά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο και τηνshowbiz,όπως η Θωμάη Απέργη, Βαγγέλης Δρίσκας, Κώστας Μαρτάκης καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Στην έκθεση φωτογραφίας του LoveBeer φιλοξενούνται τα έργα των 30 φιναλίστ, που ξεχώρισαν ανάμεσα σε περισσότερες από 1.100 συμμετοχές στον καλοκαιρινό διαγωνισμό φωτογραφίας του LoveBeerστο instagramμε θέμα τις πιο αγαπημένες στιγμές μπίρας. Στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, το κοινό λαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαδικασία και καλείται να αναδείξει το δικό του αγαπημένο έργο, μέσα από μυστική ψηφοφορία στο χώρο της έκθεσης. Οι δημιουργοί των 3 έργων που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα είναι και οι μεγάλοι νικητές!

Αν αγαπάτε τη φωτογραφία, αν αγαπάτε τη μπίρα... ελάτε κι εσείς να απολαύσετε το τέλειο «πάντρεμα» τους σε μία ξεχωριστή έκθεση γεμάτη στιγμές απόλαυσης! Επισκεφθείτε την έκθεση και ψηφίστε το έργο που θα σας... κάνει κλικ!

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό,για να μπορεί να ψηφίσει το αγαπημένο του έργο μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου, που θα κορυφωθεί με το party λήξης. Τότε θα ανακοινωθούν και οι 3 νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι θα κερδίσουν ο 1ος ένα iPhone 5, ο 2ος μια φωτογραφική μηχανή Samsung και ο 3ος ένα ψυγείο γεμάτο μπίρες από τη μεγάλη γκάμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share