Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Είστε επιεικώς απαράδεκτοι!": Σάλος με τα Lidl

Τι συμβαίνει με την αλυσίδα;

31 Δεκεμβρίου 2021 13:08
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σούσουρο προκάλεσε μια καταγγελία, η οποία αναφέρεται στα σούπερ μάρκετ, Lidl. Τι έγραψε πελάτης για τη γνωστή αλυσίδα;

Συγκεκριμένα, πελάτης μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook έγραψε το δικό του αρνητικό σχόλιο για τις προσφορές αλλά και την εξυπηρέτηση των σούπερ μάρκετ. Ειδικότερα, σε μια ανάρτηση προσφορών είδαμε ένα σχόλιο, το οποίο αναφέρει:

"Είσαστε επιεικώς απαράδεκτοι! Κάκιστοι εξυπηρέτηση... μη τήρηση κανόνων ασφαλείας... κοροϊδία για εκπτώσεις." Ωστόσο, η καταγγελία δεν έμεινε εκεί, καθώς ο πελάτης ανέφερε παραδείγματα που τον εξόργισαν! Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις τελευταίες ημέρες γίνεται "χαμός" με κρούσματα σε κατάστημα Lidl.

Δείτε όσα είπε παρακάτω:

'Είστε επιεικώς απαράδεκτοι!': Σάλος με τα Lidl

Αηδιαστική αποκάλυψη στα Lidl - Αποσύρει άρον άρον μολυσμένο τρόφιμο!

Συναγερμός στα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Lidl με τρόφιμα που ανακαλούνται άρον άρον! Ποια είναι αυτά; Συγκεκριμένα, συσκευασίες με μολυσμένο σπανάκι ανακαλεί η αλυσίδα super market Lidl από τα καταστήματά της στη Βόρεια Ιρλανδία.

Πρόκειται για το Lidl Baby Leaf Spinach, με τους κωδικούς των παρτίδων 260 και 261 σε συσκευασία των 250g. Οι εν λόγω συσκευασίες ανακαλούνται λόγω της παρουσίας του μικροβίου της Listeria monocytogenes.

Lidl - Αποσύρει άρον άρον αυτές τις αγαπημένες τροφές!

Επίσης, η Lidl ανακαλεί και το προϊόν Freshona Chopped Tomatoes with Basil, καθώς πιθανώς να περιέχονται στη συσκευασία του κομμάτια πλαστικού.

Οι λεπτομέρειες της συσκευασίας είναι οι εξής:

Freshona Chopped Tomatoes with Basil
Pack size: 400g
Batch code: L327NDB 6A-31/12/2020 SI LB 224
Best-before date: 31 December 2020

"Τεράστια απάτη από τα Lidl με ψάρι": Πελάτες προσοχή

Σάλος έχει επικρατήσει στο Youtube με μια τεράστια καταγγελία που έγινε για τα ψάρια που πουλιούνται στα Lidl. Τι ανέφερε ένας πελάτης και ιχθυολόγος;

Συγκεκριμένα, για τη διατροφική και οικολογική απάτη μίλησε δημόσια ο Λοβέρδος Στελάκατος Χρήστος (ιχθυολόγος) και ειδικότερα για το ψάρι Ειρηνικού, όπου πουλιέται σαν μεσογειακό ντόπιο φαγγρί εκτροφής στα σούπερ μάρκετ Lidl, στις ψαροταβέρνες, στα ψαράδικα και τις λαϊκές.

Το ψάρι αυτό δέχεται ειδική τροφή με ουσίες για να κοκκινίζει κι έτσι το χρώμα του μοιάζει με ντόπιο φαγγρί για να εξαπατούν τον κόσμο! Εκτός όμως, από αυτή την καταγγελία, δείτε εδώ τι συνέβη με τα παραμύθια Storyland.

Η καταγγελία για τα Lidl σε βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share