Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εφιαλτικές στιγμές για γνωστή ηθοποιό: Βρέθηκαν νεκροί οι γονείς της

"Ζητάω λίγη ιδιωτικότητα αυτήν την περίοδο του πένθους...

25 Δεκεμβρίου 2021 19:44
Εφιαλτικές στιγμές για γνωστή ηθοποιό: Βρέθηκαν νεκροί οι γονείς της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εφιαλτικές στιγμές βιώνει διάσημη ηθοποιός μετά το θάνατο των γονιών της πριν από λίγες μέρες. Παράλληλα, θλίψη επικρατεί και για τον 18χρονο παίκτη που έχασε τη ζωή του από τραυματισμό σε αγώνα.

Η Alicia Witt, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το Dune και το Vanilla Sky θρηνεί τον χαμό της 75χρονης μαμάς της, Diane Witt, και του 87χρονου μπαμπά της, Robert Witt.

Η ηθοποιός προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς της και ζήτησε από έναν ξάδερφό της που έμενε κοντά στο σπίτι τους να τους επισκεφτεί για να δει αν είναι καλά.

Τα λόγια της ηθοποιού

«Επικοινώνησα με έναν ξάδερφο που μένει κοντά στους γονείς μου για να δει αν είναι καλά. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να φανταστώ το αποτέλεσμα. Ζητάω λίγη ιδιωτικότητα αυτήν την περίοδο του πένθους για να συνειδητοποιήσω κιόλας αυτήν την τροπή των γεγονότων και αυτήν την απίστευτη απώλεια», δήλωσε η ίδια στο E!News.

Οι Αρχές αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχετικό σχόλιο, είπαν, ωστόσο, στο E!News ότι περιπολικό πήγε σε μία κατοικία και ανακάλυψε τα πτώματα ενός άνδρα και μίας γυναίκας, χωρίς να επιβεβαιώσει τις ταυτότητες. Κρίνουν, επίσης, πως δε φαίνεται εκ πρώτης να υπήρχε κάποιος δόλος ή σημάδια εγκληματικής ενέργειας, αλλά το τελικό αποτέλεσμα και η αιτία θανάτου θα κριθούν από τον ιατροδικαστή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share