Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αδιανόητο σκηνικό σε αεροπλάνο: Της έσπασε τα δόντια και την γέμισε αίματα επειδή της είπε να φορέσει κανονικά τη μάσκα

Απίστευτο σκηνικό!

24 Δεκεμβρίου 2021 17:59
Αδιανόητο σκηνικό σε αεροπλάνο: Της έσπασε τα δόντια και την γέμισε αίματα επειδή της είπε να φορέσει κανονικά τη μάσκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε πτήση της Southwest Airlines με προορισμό το Σαν Ντιέγκο, στις 23 του περασμένου Μαΐου, όταν μία 28χρονη, επιτέθηκε σε αεροσυνοδό όταν εκείνη της ζήτησε να φορέσει τη μάσκα. Με την ευκαιρία δες εδώ ποιο είναι το πρόστιμο για τη μη χρήση μάσκας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η S.L (περισσότερα στοιχεία της δεν έχουν γίνει γνωστά), ζήτησε από την 28χρονη να δέσει την ζώνη της, να κλείσει το τραπεζάκι και να φορέσει κανονικά την μάσκα.

Μυθικό ξύλο σε αεροπλάνο για την μάσκα: Της έσπασε τα δόντια και την γέμισε αίματα

Τα παραπάνω εξόργισαν την Vyvianna Quinonez που άρχισε να χτυπάει την υπάλληλο της αεροπορικής εταιρίας, προκαλώντας της σοβαρούς τραυματισμούς, καθώς της έσπασε δόντια, άρχισε να ματώνει κάτω από το μάτι και γέμισε το πρόσωπό της με μελανιές.

Με την παρέμβαση ενός άνδρα, το επεισόδιο σταμάτησε, αλλά η 28χρονη συνελήφθη και πλέον κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 20 ετών, αλλά και με πρόστιμο 250.000 δολαρίων.

Απίστευτο: Φόρεσε κόκκινο γυναικείο εσώρουχο για μάσκα στο πρόσωπό του - Τον πέταξαν με τις… κλωτσιές εκτός αεροπλάνου!

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών!

Άντρας κατάφερε να περάσει από τους ελέγχους διεθνούς αεροδρομίου με ένα κόκκινο γυναικείο “στρινγκ” αντί μάσκας για προστασία από τον κορωνοϊό στο πρόσωπό του.

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Κλείνουν σχολεία μετά από απειλές στο TikTok για βόμβες και πυροβολισμούς

Αφού πέρασε και από την πύλη για να κατευθυνθεί προς το αεροπλάνο για την πτήση του, δεν τον σταμάτησε κανείς, πάρα μάλλον περισσότερο προκαλούσε γέλιο στο διάβα του, μέχρι να φτάσει στο αεροσκάφος της United Airlines με το οποίο θα “πετούσε”.

αεροδρομιο-ηπα

Εκεί έγινε αντιληπτός από το πλήρωμα, που μάλλον δεν… ενθουσιάστηκε, ούτε και συγκινήθηκε ιδιαίτερα από το θέαμα, ζητώντας του να αποβιβαστεί, αφού η πράξη του θεωρήθηκε ανάρμοστη, ενώ επίσης το εσώρουχο δεν του παρείχε την κατάλληλη προστασία από τον Covid-19, θέτοντας σε κίνδυνο τον ίδιο και τους συνεπιβάτες του.

Πάντως, όπως μεταδίδει το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο “NBC”, ο συγκεκριμένος άντρας έχει προχωρήσει και στο παρελθόν σε ανάλογες ενέργειες σε ταξίδια του, ενώ ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις στον κόσμο την παράνοια που υπάρχει με τον κορωνοϊό είναι με… παράνοια. Κάθε πτήση μου με αυτή την εμφάνιση αντιμετωπίστηκε με διαφορετικές αντιδράσεις από τα πληρώματα των αεροπλάνων.”

αεροδρομιο-ηπα

Στον αντίποδα, η σαφής απάντηση της United Airlines για το περιστατικό:

“Ο επιβάτης ξεκάθαρα δεν μπορούσε να εναρμονιστεί με τους κανόνες ασφαλείας για την υποχρεωτική χρήση μάσκας και εκτιμούμε πως το προσωπικό μας ενημέρωσε τους αρμόδιους πριν την απογείωση, ώστε να απομακρύνουν τον άντρα και να αποφευχθεί οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα κατά τη διάρκεια της πτήσης.”

Πηγή: NBC News

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share