Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Πέθανε ανεμβολίαστος ιερέας στην Κρήτη

Θλίψη!

17 Δεκεμβρίου 2021 10:05
Κορωνοϊός: Πέθανε ανεμβολίαστος ιερέας στην Κρήτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ακόμα θύμα του κορωνοϊού μετρά η Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 74χρονο ιερέα που άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας επιπλοκών του ιού.

Ο άτυχος άνδρας έδινε μία άνιση μάχη εδώ και περίπου 14 ημέρες, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να καταλήξει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

Πέθανε ανεμβολίαστος ιερέας στην Κρήτη

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος ιερέας ήταν ανεμβολίαστος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο Χανίων εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο παιδιά με κορωνοϊό στην παιδιατρική ενώ στις κλινικές covid βρίσκονται 28 άτομα και 4 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 62χρονος διασώστης που νοσούσε από κορωνοϊό

Ένας 62χρονος που νοσούσε από κορονοϊό και ήταν εμβολιασμένος με δύο δόσεις, έφυγε από τη ζωή. Την ίδια στιγμή, αυτά είναι τα επιδημιολογικά αποτελέσματα του 24ωρου από τον ΕΟΔΥ.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Κυδώνη, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Ο διασώστης νοσηλευόταν σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία πνοή, ενώ η κηδεία του πραγματοποιήθηκε χθες στη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το typosthes.gr.

Τον θάνατό του γνωστοποίησε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης:

Ο Μιχάλης Κυδώνης υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ε.Ο.Δ. και συμμετείχε σε αρκετές ασκήσεις της νεοσύστατης ομάδας: Σε πολλές επιχειρήσεις ορεινής διάσωσης αλλά και σε αεροπορικά ατυχήματα (στην έρευνα του C-130 στην χιονισμένη Όθρυ τον Φεβρουάριο 1991, στην έρευνα των δύο μαχητικών F-5 στην Χαλκιδική τον Φεβρουάριο 1995 και στην έρευνα του Γιάκοβλεφ τον Δεκέμβριο του 1997).

Αποχαιρετούμε σήμερα τον Μιχάλη Κυδώνη, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που έφυγε μετά από μάχη...

Posted by ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-HELLENIC RESCUE TEAM on Wednesday, December 15, 2021

Επίσης, υπήρξε πρωταθλητής στο Τάε Κβον Ντο με χρυσό μετάλλιο που πήρε το 2003., ενώ ασχολήθηκε πολύ ενεργά και με το ορειβατικό σκι, την αναρρίχηση, την ορεινή πεζοπορία και την διάνοιξη φαραγγιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share