Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις των Ελλήνων στην Google για το 2021 - Μπορείτε να μαντέψετε τι βρίσκεται στην πρώτη θέση;

Η λέξη e-class βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων για δεύτερη χρονιά

8 Δεκεμβρίου 2021 10:16
Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις των Ελλήνων στην Google για το 2021 - Μπορείτε να μαντέψετε τι βρίσκεται στην πρώτη θέση;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Google είναι πλέον, ένα από τα πιο πολυσύχναστα εργαλεία στην καθημερινότητά μας, καθώς σε αυτή αναζητούμε όποια πληροφορία θέλουμε να μάθουμε. Ρωτάμε και απαντάει κάθε φορά, χωρίς ενδοιασμούς.

Βέβαια, παρόλο που ο καθένας από εμάς πληκτρολογεί να μάθει για πράγματα που τον ενδιαφέρουν εκείνον πιο προσωπικά, υπάρχουν και κάποια άλλα θέματα ή ονόματα, τα οποία έχουν μεγάλη δημοτικότητα.

Συγκεκριμένα η λέξη κλειδί e-class βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων των Ελλήνων στη λίστα Year in Search της Google για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ενώ ακολουθούν τα survivor spoiler, edupass.gov.gr, self testing.gov.gr και Euro2020.

Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις των Ελλήνων στην Google για το 2021

Αναζητήσεις σε σχέση με τον κορωνοϊό

Όσον αφορά τον κορωνοϊό, σύμφωνα με την Καθημερινή, οι Έλληνες αναζήτησαν πληροφορίες για λέξεις-κλειδιά όπως τα self-testing.gov.gr, κρούσματα σήμερα, πιστοποιητικό εμβολιασμού, rapid test, νέα μέτρα, freedom pass, πρόληψη της covid-19, Astrazeneca, σχολική κάρτα covid-19.

Αναζήτηση για διασημότητες

Στη λίστα με τις διασημότητες για τις αναζητήσεις από τη Google φιγουράρουν οι Δημήτρης Λιγνάδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Στέφανος Τσιτσιπάς, Ηλιάνα Αραβή, Γιώργος Κιμούλης, Μαρία Σάκκαρη, Τάσος Ξιαρχό, Μένιος Φουρθιώτης, Σοφία Μπεκατώρου, Lamanif.

Αναζήτηση για διάσημους που έχασαν τη ζωή τους

Στην κατηγορία διάσημοι που έφυγαν από τη ζωή οι Έλληνες αναζήτησαν πληροφορίες από τη Google για τους Mad Clip, Φώφη Γεννηματά, Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο Καραϊβάζ, Τόλη Βοσκόπουλο, Δήμητρα της Μυτιλήνης, DMX, Τάκη Μουσαφίρη, πρίγκιπα Φίλιππο της Αγγλίας, Γκέλυ Μαυροπούλου.

Αναζήτηση για την επικαιρότητα

Όσον αφορά την επικαιρότητα οι Έλληνες χρησιμοποίησαν τη Google για να αναζητήσουν ειδήσεις και πληροφορίες για Γλυκά Νερά, Απογραφή 2021, Επιστρεπτέα Προκαταβολή, Φωτιά, Επίδομα θέρμανσης, Νέα μέτρα, Ψηφιακή μέριμνα, Σεισμό Τώρα, Βαρυμπόμπη και Mad Clip τροχαίο.

Αναζήτηση για αθλητικά γεγονότα

Στα αθλητικά γεγονότα στις πρώτες θέσεις βρίσκονται το Euro2020, η Super League,το ΝΒΑ, το Rolland Garros, το Champions League, η Premier League ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρέθηκαν στην 8η θέση.

Αναζήτηση για τηλεοπτικά

Για τα τηλεοπτικά, τέλος, οι αναζητήσεις στη Google με την εξαίρεση του Squid Game περιλαμβάνουν σειρές και reality όπως Survivor, Σασμός, Η γη της Ελιάς, Έξαψη, Σιωπηλός Δρόμος, Η Φάρμα, GNTM4.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share