Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ασέλγεια σε 11χρονη: Συγκλονίζει η μητέρα της - "Μαμά εγώ είμαι χαμένη από αυτή την υπόθεση..." λέει η μαθήτρια

Αν μπορούσα έστω και ένα παιδί να σώσω θα ήμουν ευχαριστημένη

6 Δεκεμβρίου 2021 23:30
Ασέλγεια σε 11χρονη: Συγκλονίζει η μητέρα της -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η μητέρα της ανήλικης που είχε κακοποιηθεί από καθηγητή φροντιστηρίου στα 11 της, αποκαλύπτοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες για τα όσα πέρασε η κόρη της, ενώ αναφέρεται και στα ανατριχιαστικά λόγια της 16χρονης πλέον κοπέλας.

Η αποκάλυψη της μαθήτριας στη μητέρα της

«Τη ρώτησα για ποιον λόγο έχει τόσο στρες και τόσο άγχος; Και μου είπε: “Αν σου πω ότι με έχουνε κακοποιήσει; Τι θα έλεγες;”. Και εγώ εκεί τρελάθηκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν ήθελα καν να το πιστέψω. Ήμασταν συνέχεια μαζί, δεν έμπαινε κανείς στο σπίτι και μετά που είπε ότι έγινε στο φροντιστήριο» λέει μιλώντας στο Star η μητέρα της μαθήτριας.

«Ξεκίνησε να κλαίει κλαίγαμε και οι δύο. Αγκαλιαστήκαμε. Της λέω αγάπη μου γιατί δεν ήρθες να μου μιλήσεις, η μαμά θα σε βοηθούσε» συνεχίζει, λέγοντας ότι η κόρη της απάντησε ότι ντρεπόταν.

Τα συγκλονιστικά λόγια του κοριτσιού

Το κορίτσι, όπως αποκάλυψε η μητέρα του, αποφάσισε να μιλήσει ώστε να μην κινδυνεύσουν άλλα παιδιά.

«Μαμά εγώ είμαι χαμένη από αυτή την υπόθεση. Κανένας δεν μπορεί να μου απαλύνει εμένα τον πόνο και να μου τον πάρει. Αυτά που έχω βιώσει. Το μόνο που θα ήθελα να βοηθήσω κάποια άλλα παιδιά μιας αυτός ο άνθρωπος είναι στον εκπαιδευτικό κλάδο. Αν μπορούσα έστω και ένα παιδί να σώσω θα ήμουν ευχαριστημένη», είπε το θύμα στη μητέρα του, σύμφωνα με όσα είπε στο Star.

Ο καθηγητής που καταγγέλλεται για ασέλγεια θα απολογηθεί στον ανακριτή τις επόμενες ημέρες, καθώς εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share