Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συγκίνηση στο πλατό του GNTM: «Λύγισε» η Ζενεβιέβ στην ανακοίνωση του νέου κόνσεπτ

6 Δεκεμβρίου 2021 23:17
Συγκίνηση στο πλατό του GNTM: «Λύγισε» η Ζενεβιέβ στην ανακοίνωση του νέου κόνσεπτ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σημερινό (6/12) κόνσεπτ του GNTM 4 ήταν εξαιρετικά απαιτητικό και κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα ήταν η αναβίωση ενός κόνσεπτ που είχε χρησιμοποιήσει ο Μακουίν για την κολεξιόν άνοιξη - καλοκαίρι του 1999. Με την ευκαιρία δες εδώ το spoiler GNTM, που αποκαλύπτει ποια θα είναι η τριάδα του τελικού.

Η Ζενεβιέβ κατά την περιγραφή του κόνσεπτ συγκινήθηκε ιδιαίτερα καθώς ήταν κάτι πολύ πρωτοπόρο που δεν γίνεται εύκολα στη χώρα μας (δείτε εδώ πώς μοίρασε τα disavantage η Όλγα).

Η συγκίνηση της Ζενεβιέβ στο GNTM 4

«Αγάπες μου, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και θέλω την απόλυτη προσοχή σας στο βίντεο που θα δούμε γιατί έχει να κάνει με την έμπνευση της δοκιμασίας σας. Το πιο όμορφο, την πιο σημαντική στιγμή της μόδας. Ήταν 28 Σεπτεμβρίου 1998 όταν ο Μακουίν έδειχνε την κολεξιόν για το καλοκαίρι – άνοιξη του ’99. Για εμάς ήταν η πιο σημαντική στιγμή στην μόδα.

Η Χάρλοου ήταν το φινάλε του σόου. Η Χάρλοου δεν έκανε τεστ, δεν έγινε πρόβα. Ολοι έκλαιγαν και δεν το πίστευαν. Είναι μια στιγμή που εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρουμε να την κάνουμε στην Ελλάδα. Σήμερα κάνουμε μόδα», είπε εμφανώς συγκινημένη η Ζενεβιέβ.

«Αγάπη μου… Έλα βρε… Παιδιά, έχει συγκινηθεί η Ζεν γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι η δουλειά μας», είπε αμέσως ο Άγγελος Μπράτης.

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share